Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez szerintetek is csak "női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek is csak "női hiszti" ugye? Ennyire nincs humorérzéke?

Figyelt kérdés

Na szóval ugye ma van bolondok napja, gondoltam megviccelem a barátnőm. Ő tudja, hogy nagyon hűséges típus vagyok és hogy sosem csalnám meg. Szóval gondoltam, hogy ez jó lesz mert úgy is levágja hogy csak vicc. Tehát elhitettem vele, hogy megcsaltam a legjobb barátnőjével (akivel ezt megbeszéltem telón, aztán facen csináltunk egy fake beszélgetést ami arra utal, hogy megcsaltam bnőm). Elsőre nem hitte el, de miután megmutattam neki a beszélgetést már akkor benyelte és nagyon elkezdett sírni és szakítani akart. Ekkor megmondtam neki, hogy csak vicceltem és nem igaz, de nem hitte el és továbbra is hajtogatta, hogy szakítani akar... Nem tudtam mit csinálni szóval leordítottam, hogy jólvan akkor szakítsunk, ha ennyire egy humorérzék 0, hisztis p*csa. Azt mondtam neki, hogy ha tényleg azt hiszi hogy megcsaltam, akkor meg is teszem, és hát végül pár órája tényleg megtettem az exemmel. Így jár aki nem tud egy viccet fogadni...

Nincs igazam? Szerintem senkinek sem kéne egy ilyen lány.

2015. ápr. 1. 20:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

egoista öntelt *******vagy!

örülhet a lány, hogy megszabadult tőled.

ja. és te nem fogsz kelleni senkinek...

a humorérzékedet pedig megtarthatod magadnak...

milyen undorító alakok léteznek, örülök, hogy nem ismerlek..

meg is pofoztalak volna, hogy térj észhez. madárka.

2015. ápr. 1. 21:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
túlontúl hihetőnek álltottad be, ennyire hülye nem lehetsz! itt nem a lenányzóval van a probléma hanem veled. az meg milyen hozzááláás, hogy aztán bosszúból tényleg megcsalod?! szerintem senkinek sem kéne egy ilyen pasi! szégyeld el magad!!
2015. ápr. 1. 21:13
 13/21 A kérdező kommentje:
Mert ha már azt hiszi, hogy megcsaltam akkor nem mind1 ha tényleg megteszem?:DD Legalább akkor kap valóságalapot, és akkor mondhatja a magáét.. Meg amúgyis, az már nem megcsalás volt mert már akkor szakítottunk.
2015. ápr. 1. 21:14
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
a hozzáállásod miatt esküszöm legszívesebben mervernélek...
2015. ápr. 1. 21:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
A humorérzéked egyenlő a nullával kedves kérdező. Megcsalással nem szokás viccelődni. Hát igen, neked a fejed helyén is biztos f..sz van.
2015. ápr. 1. 21:23
 16/21 A kérdező kommentje:
Hát ti hülyék vagytok :D. Nektek sincs humorérzéketek, biztos nagyrészetek nő és butthurt lettetek mert rátok is igaz ez, hogy nem vágjátok a poént :D szánalmas..
2015. ápr. 1. 21:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez most kamu? Lány vagyok, elég jó humorérzékkel, de ez szimpla tahóság volt részedről. Vagy neked mások érzelmeivel játszadozni vicc? Neked van szar humorod, ebben semmi vicces volt. Szerintem jól tetted, hogy megcsaltad, legalább megszabadult tőled.
2015. ápr. 1. 21:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Napikamu. De legalább alkalomhoz illő. :D
2015. ápr. 1. 21:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát te a legalja vagy az tuti. A barátnőd örülhet is, hogy nem kell egy ilyen kreténnel járnia. Nem, nem volt vicces kicsit sem, nincs igazad, bunkó vagy és segghülye. Az meg már tényleg hab a tortán, hogy utána meg is csaltad. Talál még százszor jobb pasikat, mint te, kb minden ujjára, azért ne legyél elájulva magadtól. Inkább ásd el magad.
2015. ápr. 1. 22:30
 20/21 anonim válasza:
100%

Hogy lehet valaki ennyire köcsög??? Csak azért mert nem a megfelelő a csaj humorérzéke. tte elmész ku*ni mással?? Szánalmas vagy neharagudj.

En se viselkedtem volna mas hogy.. de azért nek az a megoldás h megyek az exemhez hanem bocsánatot. kérek h összetörtem a szívét. meg hogy csak vicnek szántam......

2015. máj. 23. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!