Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után hiszti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után hiszti az óvszer miatt. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A párom néhány hónapja félrelépett egy másik pasival. Természetesen vége lett, de aztán csak visszakönyörögte magát. A gyerekek miatt igyekszem fenntartani a kapcsolatot, de iszonyat nehéz.

A szex is működik úgy ahogy, a megcsalás előtt brutal jó szexuális életünk volt. Miután újrakezdtük a magam részéről ragaszkodtam hozzá, hogy csak óvszerrel legyünk együtt. Tegnap aztán rákérdezett, hogy mi lenne, ha újra anélkül szexelnénk, mert milyen jó volt úgy régen. Nem mentem bele, teljesen kiakadt miatta, sírt, hisztizett, hogy ő nem beteg, nem k...a. Mondanom sem kell, hogy semmi se történt persze.

Szerintetek? Jogosan akadt ki?

2023. ápr. 19. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 A kérdező kommentje:
Természetesen köztünk lett vége és hozzám jött vissza, csak hogy ne legyen félreértés.
2023. ápr. 19. 15:52
 2/71 anonim ***** válasza:
82%

Ha a betegség miatt aggódsz, akkor menjen el egy szűrésre és kész. Nem gondolom, hogy ez gáz lenne.

Egyéb esetben - ha védekeztek máshogy - jogosan akad ki. Retkesnek tartod, de azért megdugni jó, mi? Én lelépnék a helyében, remélem előbb-utóbb ő is megteszi.

Ha megbocsájtasz, akkor az legyen komoly, ha nem, akkor nem kell dugni.

2023. ápr. 19. 15:56
 3/71 anonim ***** válasza:
77%

Hát van, ami 6 hónapig ki sem mutatható, ha fertőzés van.

tünetileg 2 év a biztos, hogy ha nem jött ki addig valami, akkor nincsen.

Az a baj, hogy ezek pont az óvszerhasználat mellett is terjedő dolgok, ezek a sokáig lappangóak.

Volt STD-szűrésen? Teljeskörűn.

Meg persze emellett ott vannak a sima felnőttkori és gyerekkori fertőző betegségek is, mint pl. rubeola, EBV, Helicobakter, stb.

2023. ápr. 19. 15:58
 4/71 A kérdező kommentje:
Dehogy, szűrésről hallani sem akar, mert hogy ő vigyázott,mert rendes, családos palival ment félre 😒 Na ja, nagyon rendes lehet. Még nem telt el fél év, én is a lappangás miatt aggódom.
2023. ápr. 19. 16:07
 5/71 anonim ***** válasza:
33%
Franc sem dugna veled.
2023. ápr. 19. 16:09
 6/71 A kérdező kommentje:
Köszi, kedves #5-ös. Örülök, hogy azok után, hogy ő lépett félre, még én vagyok a bunkó...
2023. ápr. 19. 16:13
 7/71 anonim ***** válasza:
85%
Ez a kapcsolat halott. Már semmi sem lesz olyan mint régen. Engedd el, váljatok. Aztán mehet pasizni meg kurathatja magát. Ezek után és bottal sem piszkálnám meg.
2023. ápr. 19. 16:17
 8/71 anonim ***** válasza:
96%

4: "ő vigyázott,mert rendes, családos palival ment félre"

Én is. Miatta kellett teljeskörű szűrésre mennem és kaptam el 2 olyan betegséget, amiből 2 év alatt gyógyultam fel, majdnem meghaltam.

Szexuális életet élő felnőtt, és nem tudja, hogy egy fertőzéshez nem kell kicsapongó élet?

De akár gruppenbe is járhat hetente egy családos ember.

2023. ápr. 19. 16:18
 9/71 anonim ***** válasza:
100%

A gonorrea a torokban is fertőz. Elég ha lepippantotta a "rendes családos palit" és téged utána megcsókol. Főleg ha a rendes családos apuka a nejét nyalogatta és onnan meg HPV-t hozott a torkában.

Jaj, de szép is az élet, óvszer ide vagy oda.

Ezért kellene egy teljes körű STD vizsgálat nem csak vérből hanem kenetből is (torok, vagina, végbél).

2023. ápr. 19. 16:20
 10/71 anonim ***** válasza:
60%
Mikor megismerkedtetek is papírral jött a randira ?
2023. ápr. 19. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!