Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez hosszú lesz de muszáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hosszú lesz de muszáj tudnom h ez normális?

Figyelt kérdés

Exem megcsalta velem a barátnőjét többször is és az anyukája se szereti a lányt mert szétbarmolja a családot. Leginkább azért is amit exem velem csinált és hogy a lány tisztességtelenul szetszedett minket.Én tartom az anyukajaval a kapcsolatot de semmi több meg az elején volt h többször megcsalta velem. Exem mindent elmondott a csajanak h mi mit csináltunk és hogy anyukája miket mondott.. És mégis én vagyok a hibás amikor nem tettem semmit sőt nem is én kezdeményeztem soha hanem mindig ő igen ehez két ember kellett de akkor miért csak én vagyok a hibás? Exem nagyon tartani akarta a kapcsolatot velem de ennek a lánynak a hatására meg köszönni se akar.. Nagyon megváltozott mindenki szerint és kifordult önmagából... Szerintetek ezt a lány megbocsáthatatja ugyanúgy menni fog minden? Mert sztem ez azért nem éppen a megbocsáto kategóriába tartozik nem kívánok senkinek sem rosszat és nem vagyok kárörvendő de ezeket minek kellett elmondania? Ráadásul egy friss kapcsolatról beszélünk... Ráadásul ha exemnek vannak még érzései felém akkor meddig fogja ezt tudni elnyomni magába? Főleg ha állandóan hisztizik a csaj. Az anyja azt mondta nem érdekli mit gondol az a nő és hogy a család része vagyok. Mindenkit irányítani akar az a csaj. Exem meg mindent megtesz olyan rózsaszín ködben van és azt nem látja h azokat az embereket akiknek tenyleg fontos ellök magától.

Ez meddig mehet így?

2019. máj. 31. 10:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Te idióta vagy, a srác egy hűtlen fax, az anyja meg egy xarkeverő. Az új nő se normális, ha nem lép ki ebből a bolondokházából.

Egyikőtöket se tudom sajnálni.

2019. máj. 31. 10:56
 2/13 jonwick ***** válasza:
100%
"Exem megcsalta velem a barátnőjét többször is..." Magyarul elfogadtad a heyzetet, hogy az exed más nőt kíván, mást akar, de biztosítéknak ott tart téged, akit bármikor megdughat ha az új nő nem rakja szét a lábát? Nem tartod egy férfinál ezt egy "apró" jellemhibának egy kicsit!? Biztos, hogy ez a csávó akire vágysz?
2019. máj. 31. 11:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem a sajnálatodat kértem xd azért szarkeverő az anyja mert szeret engem és nem toleralja hogy a hátam mögött enyelegtek amikor együtt voltunk? Xd kétlem xd a lányakent tekint rám és azért borítja ki a helyzet mert ő is volt már ilyenbe.. De azért köszönöm a válaszod :)
2019. máj. 31. 11:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem vágyom rá xd túlléptem rajta xd csak zavar h a saját hibáit amit csinál nem vallja be hanem mindig más a hibás
2019. máj. 31. 11:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ugyanolyan, mint te, összeilletek. Igen, normális, ha az ilyenek összeakadnak.
2019. máj. 31. 11:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Arra lettem volna kíváncsi hogy ha ennyire szereti miért csinálta meg vele? Meg nem akarja elvesziteni minek mondott el mindent aztis h az anyja mit mondott a csajrol? Jó tudom nem helyes amit tettünk de azt mondta nem érez bűntudatot akkor meg minek felesleges :/
2019. máj. 31. 11:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A történet összes szereplője egy hulladék selejt, a kérdezővel az élen, talán szegény új lány a kivétel. Amikor ilyen kérdést látok mindig örülök, hogy nincsenek ilyen primitív suttyók a környezetemben.

Nyugi kérdező, amilyen ostoba vagy az egész életed ilyen drámákkal fog telni.

2019. máj. 31. 11:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

4es, ha túlléptél volna rajta, nem zavarna semmi vele kapcsolatban.

Amúgy tényleg nem lehetsz ép.

"Exem megcsalta velem a barátnőjét többször is és az anyukája se szereti a lányt mert szétbarmolja a családot. Leginkább azért is amit exem velem csinált és hogy a lány tisztességtelenul szetszedett minket"

Szóval te vagy a ribbi, aki szétteszi egy foglalt pasinak, és a végén a hivatalos barátnő a hibás, és tisztességtelen... hm.. értem.

Fogadnék, hogy az exednek soha de soha nem volt egy fikarcnyi érzése sem irántad, emiatt nem kell aggódnod.

Elmondom, mi volt, kiderült, milyen emberek vagytok mind a ketten, a csaj adott egy esélyt a csávónak, hogy rendesen viselkedjen, ő meg most úgy viselkedik. Kerül téged, mert miattad van válságban a kapcsolata- meg persze saját maga miatt, az anyja azt hiszi, beleszólhat a fia magánéletébe, ezért kavarja a kakit, és csak addig vagy a lánya, meg a család tagja, ameddig ezt a mostani pozíciót töltöd be. Mert amint te lépnél a barátnő szerepébe, téged kezdene el fúrni és rólad beszélne mindenfélét a hátad mögött, erre a nyakamat teszem.

És még: a vesszők használatát javasolnám, intelligensebbnek tűnnél íráskép alapján ;)

2019. máj. 31. 11:43
 9/13 lilla64 ***** válasza:
100%
Már ne haragudj,de ha egy pasi dobott egy másik nő miatt,annyi önbecsülésed legyen,hogy többé ne bújjál ágyba vele.Ha lennének feléd érzései,akkor még mindig veled lenne és nem a másikkal.
2019. máj. 31. 11:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Nagyon unatkozhatsz ha ennyire szereted ezeket a Mónika showba illő történeteket.

Addig mehet ez így ameddig csináljátok

2019. máj. 31. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!