Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális a következő helyzet? (távkapcsolat, hosszú)
Szerintem veled van a baj. Meg a tavkapcsolattal.
Nekem volt tavkapcsolatom es hidd el ott mindent megtettunk, hogy lassuk egymast. Ha o nem tudott jonni en mentem. A koltsegeket osztottuk, vagy felvaltva alltuk. Igaz az utazast nem, de akkor sem az volt a lenyeg, hogy hany %ek.
Viszont nalad szerintem mas a helyzet!
A csaj ugy huz le ahogy nem szegynli!
Eloszor is:
Mi az, hogy nem dolgozhat? Nincs olyan iskola ami tiltja a diakmunkat. Foleg egy felnotkepzos erettsegit ado! Annak pont az a lenyege, hogy munka mellett legyen papirod. Gondoljozz kicsit! Esetleg kerdezz ra a suli nevere es nezz utanna ennek!
Masodszor:
Amilyen ritkan talalkoztok elkepzelheto, hogy te csak a penzes luzer vagy akit megtur a parja, mert lehuzhatnak, ugysem tudod meg sose. Jo ez ne biztos, de ha olyan a csaj ahogy leirtad nagyon elkepzelheto.
Harmadszor:
A tundermesek es a tavkapcsolatok csak a filmekben ernek veget boldogan, amig meg nem...
Szoval, ha tenyleg olyan eletet akarsz akkor epitsd le a csajt. Ne hagyd, hogy az almaid eluszanak egy neked terhes kapcsolattol, ami nem is kapcsolat.
Tapasztalatbol beszelek! Keress valaki mast! Biztos, hogy van a kornyezetedben olyan aki jobban megerdemli a szeretetedet!
Nem akarlak elkeseríteni, de én addig "kerestem" a legjobban, amíg diák voltam, ráadásul félárva. Kaptam árvaellátást, az egyetemen szoctámot, tanulmányi ösztöndíjat. Összeadva simán kijött egy minimálbér, de volt hogy több (50-75 ezer között kaptam havonta) és ehhez jött még hozzá a diákmunka.
A felnőttképzések lényege egyébként pont az, hogy vagy olyan a beosztása, hogy mellette az ember tud munkát vállalni, vagy pénzt adnak a képzésért. Tehát ha bejársz rendesen és tanulsz, akkor "fizetést" kapsz.
Így az előzővel egyetértek. Lehúz a barátnőd, nem kicsit. Ez így nem távkapcsolat, hogy csak te teszel és fizetsz.
Én is éltem távkapcsolatban. Felváltva utaztunk egymáshoz, ő dolgozott én tanultam. Ráadásul volt egy időpontunk, hogy alapképzés végén jöttünk össze, a mestert az ő városában kezdtem volna, így odaköltöztem mikor felvettek, onnantól beszálltam a költségeibe, és maradt pénze megtakarítani, meg nekem is. (ami azóta amúgy már közös megtakarítás)
Szóval szerintem gondold át ezt a kapcsolatot, hogy megéri-e neked, mert anyagilag nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!