Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú lány barátsag ilyen szinten? Ti mit tennetek a helyemben? Ez normális?
Majdnem egy éve elek tavkapcsolatban, két illetve háromhetente talalkozunk. A baratom nyár végen költözött el messzebbre, ott kezdte az új iskoláját. Azóta viszont gondjaink vannak, mert különböző lanyokkal kezdett el barátkozni, amivel alapjáraton nincs nagy gond, de szerintem neha mar túlzásba viszi. Kezdjük ott hogy 18 évesek vagyunk, ezert nagy szerepet játszanak az életünkben a különböző közösségi oldalak es programok. A baratom napi szinten beszélget ezekkel a lanyokkal, eleinte facebookon, de miután megadta a jelszavát nekem áttért egy masik alkalmazása, amit mar nem láthattam. Ez az egyik zavaró tény. A masik hogy folyamatosan a lányok képei alá írogat, becezgeti őket stb. Ezek számomra nagyon zavaró dolgok. Elnyomva érzem magam, rengetegszer szóltam neki hogy ezek engem zavarnak meg hogy hagyja abba, de mint aki meg sem hallja. Hozzátenném hogy vannak fiú barátai illetve a lanybaratai többségének van barátja, de en akkor sem ertem miert egy masik fiutol kell tanácsot kérniük, beszelgetniuk, kepeket kuldozgetni stb.
Szerintetek normális ha ez engem zavar? Ti mit te nezek a helyemben? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!