Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hosszú lesz de muszáj tudnom h ez normális?
Exem megcsalta velem a barátnőjét többször is és az anyukája se szereti a lányt mert szétbarmolja a családot. Leginkább azért is amit exem velem csinált és hogy a lány tisztességtelenul szetszedett minket.Én tartom az anyukajaval a kapcsolatot de semmi több meg az elején volt h többször megcsalta velem. Exem mindent elmondott a csajanak h mi mit csináltunk és hogy anyukája miket mondott.. És mégis én vagyok a hibás amikor nem tettem semmit sőt nem is én kezdeményeztem soha hanem mindig ő igen ehez két ember kellett de akkor miért csak én vagyok a hibás? Exem nagyon tartani akarta a kapcsolatot velem de ennek a lánynak a hatására meg köszönni se akar.. Nagyon megváltozott mindenki szerint és kifordult önmagából... Szerintetek ezt a lány megbocsáthatatja ugyanúgy menni fog minden? Mert sztem ez azért nem éppen a megbocsáto kategóriába tartozik nem kívánok senkinek sem rosszat és nem vagyok kárörvendő de ezeket minek kellett elmondania? Ráadásul egy friss kapcsolatról beszélünk... Ráadásul ha exemnek vannak még érzései felém akkor meddig fogja ezt tudni elnyomni magába? Főleg ha állandóan hisztizik a csaj. Az anyja azt mondta nem érdekli mit gondol az a nő és hogy a család része vagyok. Mindenkit irányítani akar az a csaj. Exem meg mindent megtesz olyan rózsaszín ködben van és azt nem látja h azokat az embereket akiknek tenyleg fontos ellök magától.
Ez meddig mehet így?
Istenem egy lány lefekszik az exevel és már ribi xd de ha egy fiú csinálja jajjj hát úgy alakult gerinctelen kicsit de ez van xd úgy csináltok mintha soha nem kavart volna meg az exxel🙄 mindegy azért köszi azoknak akik értelmesen válaszoltak és nem csak lehordtak meg belekötöttek a
helyesírásba xd

Ezt a szappanoperát...Egyikőtök se normális.
Az anyja belepofázik a felnőtt gyereke kapcsolatába.
Exed nem bír a farkával és egy szemét.
Te se vagy sokkal jobb, mindenki hibás, mert minek kellett belemenned. Nem számít ki kezdeményezte.
A csaja meg szimplán hülye ha nem hagyja ott ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!