Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után hiszti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után hiszti az óvszer miatt. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A párom néhány hónapja félrelépett egy másik pasival. Természetesen vége lett, de aztán csak visszakönyörögte magát. A gyerekek miatt igyekszem fenntartani a kapcsolatot, de iszonyat nehéz.

A szex is működik úgy ahogy, a megcsalás előtt brutal jó szexuális életünk volt. Miután újrakezdtük a magam részéről ragaszkodtam hozzá, hogy csak óvszerrel legyünk együtt. Tegnap aztán rákérdezett, hogy mi lenne, ha újra anélkül szexelnénk, mert milyen jó volt úgy régen. Nem mentem bele, teljesen kiakadt miatta, sírt, hisztizett, hogy ő nem beteg, nem k...a. Mondanom sem kell, hogy semmi se történt persze.

Szerintetek? Jogosan akadt ki?

2023. ápr. 19. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
69%

Ez így tényleg patkány húzás volt tőle. De nem értem, ott vannak a gyerekek és kockára teszi az ő békéjüket egy....áh...

Szerintem te is tudod mi lesz ennek a vége, csak idő kérdése.

Komolyan nem értem a nőket...

2023. ápr. 19. 22:10
 42/71 A kérdező kommentje:

Kedves #38-as!

Abban igazad van, hogy a megalázó játszmák ártanak. De hazudni sem fogok neki, így érzem és kész.

Amúgy hazajött, úgy tett mintha mi sem történt volna, mintha nem mondtam volna semmit délután. Mesél, mi volt ma, meséli, hogy a munkatársai milyen hülyeségeket beszéltek, stb. Én meg hallgatom, hümmögök és egyre inkább úgy érzem, hogy számomra idegen ez a nő 😳 Aztán mintegy zárásként, rám kacsint és megkérdezi, hogy megyek-e vele fürdeni. Nem mentem.

Most komolyan érthetetlen nekem, ami történik. Valakinek megfejtés esetleg?

2023. ápr. 19. 23:30
 43/71 anonim ***** válasza:
78%
Ne magyarázatokat keress. Megcsalt és kb.úgy tesz mintha mi se történt volna. Dobd ki!
2023. ápr. 19. 23:34
 44/71 anonim ***** válasza:
85%

Nem lehet hogy azért csinál úgy mint ha mi sem történt volna mert megbánta? El akarja felejteni?

Ha visszafogadtad,és eltelt annyi idő hogy biztos nem lett terhes mástól,akkor tslán el lehet hagyni a gumit.. Ha megbánta nem hagyod felejteni..vagy ne fogadtad volna vissza.

2023. ápr. 20. 00:01
 45/71 Reddit2021 ***** válasza:
96%
Ennek a kapcsolatnak annyi csak idő kérdése! Nem volt szép a nő részéröl!
2023. ápr. 20. 06:13
 46/71 anonim ***** válasza:
97%

29 vagyok ismét. Akik lepontoztak, azok a párjukat megcsaló nők, vagy csak empátia nélküli emberek?

Azzal kapcsolatban írnék, hogy úgy tesz mintha semmi n történt vna.

Az én páromról (lány) nagyon sok hazugsága derült ki utólag. Hosszú hónapok eredménye volt ez, és nem csip-csup ügyek füllentéseiről beszélek. Az egyik dolog ami nagyon zavart, h miután ezek kibuktak, nem láttam rajta őszinte megbánást, ugyanígy viselkedett mint a tied, munkahelyi sztorik, napi rutin, mintha minden rendben vna. Ez csak fokozta az ellenérzésem, nem értettem h miért ilyen. A megbánás jeleit akartam látni. H szenved ahogy én, h rosszul erzi magát. És ezt en sem en sem tudtam megfejteni. Arra gondolok, ha nem vesz róla tudomást, ugymond a szőnyeg alá söpri, akkor szerinte olyan mintha semmi nem történt vna, mehet minden a régiben. És ez nem jó taktika. A vétles félnek ilyenkor ki kellene mutatnia mennyire bánja, igenis éreztesse h megérti h fáj, ő tehet róla. Akkor tudjuk kellően meggyászolni a dolgot.

2023. ápr. 20. 06:42
 47/71 anonim ***** válasza:
98%
Most úgy őszintén... Minek erőltetni ezt a kapcsolatot? A gyerekek miatt? Idővel megszokják majd. Így nem lehet élni. Minden nap egy kínszenvedés lesz. Dobd ki és kész. Nem igazán értem miért van ez a nagy vergődés.
2023. ápr. 20. 06:46
 48/71 anonim ***** válasza:
68%
Én neked adok igazat
2023. ápr. 20. 12:45
 49/71 anonim ***** válasza:
88%
Ha ez bakancslistaja volt, és vegre sikerült neki, hidd el, cseppet sem banja. Egy gerinctelen, önző és visszataszito jellem. Alkalmatlan egy igazi parkapcsolatra.
2023. ápr. 20. 13:07
 50/71 anonim ***** válasza:
92%

A nő azt hiszi, mivel visszafogadtad, tiszta lappal kezdtetek. Ezt kellene tisztázni magadban, mert ha most így fogsz vele viselkedni, akkor olyan mérgező, toxikus légkört teremtesz otthon, hogy a gyerekek biztosan sérülni fognak - nem tudom, hány évesek. Biztos ezt a mintát akarod nekik továbbörökíteni? Ha megbocsátasz, akkor bocsáss meg rendesen, ez a te dolgod, én tuti nem bírnám megtenni. De ha nem bocsátod meg, akkor menjen, a gyerekek jobban fel fogják dolgozni azt, hogy nem vagytok együtt, mintha a gyűlölködő szülőkkel élnek egy légtérben.

32N

2023. ápr. 20. 13:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!