Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy családos férfi akiért odavagyok. Nekem is családom van. Soha nem gondoltam hogy képes lennék megcsalni a férjemet, de vele megtenném. Mit kéne tennem hogy végre találkozzon velem munkán kívül is?
És mivan akkor kérdező, ha kiderül?
Megtudja a gyerek is, a férjed is az ő felesége, gyerekei.
Ezzel hatalmas nagy fájdalmat okoztok több embernek, és ezt így önzőségnek tartom.
Persze persze... Egy élete van az embernek, azt szeretné kiélvezni, de sose értettem ezt a fokú önzőséget, hisz itt már gyerekek is a képben vannak.
Lehet álszentségnek gondolod, de én ezt nem tenném meg a férjemmel.
A világ legjobb férje van nekem, tisztel, szeret, mindenben mellettem áll... Klisé, de ez így van. Nem vagyok én Szűz Mária, nekem is volt már olyan hogy bejött valaki, de hát mivel felnőtt nő vagyok, tudtam parancsolni a ...
És ennyi.
A te férjed milyen?
Nem derül ki.
Ráadásul észre sem venné rajtam a változást. De miért kell azt gondolni egyből, hogy kiderül? Közhely, hogy minden kiderül - ez egyáltalán nincs így. Csak a pancserek buknak le.
A pozitív hozzáállás kell egy ilyenhez. Viszont azt a 0,001%-ot még a profi, nem pancserek is bele kalkuláljak. Természetesen okos ember ezt is ki tudja magyarázni.
Tehát, ahogyan az #51 is írja. "Ha nem lép, lépjél te."
Pont ugyanebbe a helyzetbe vagyok, annyi külömbséggel hogy mindketten “csak” jegyben járunk egyenlöre… nekem is célozgatott mi már fél éve sokat beszélgetünk meg találkozunk is, de eddig nem lépett. Mostmár én is èreztettem vele hogy bejön nekem és próbaljuk meg, aztán meglátjuk mi lesz következö talin 🙃
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!