Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy családos férfi akiért odavagyok. Nekem is családom van. Soha nem gondoltam hogy képes lennék megcsalni a férjemet, de vele megtenném. Mit kéne tennem hogy végre találkozzon velem munkán kívül is?
Ha boldog a házasságotok akkor még csak a gondolata a megcsalásnak sem merülhetne fel.
Ha más után nézelődsz inkább szakíts válj el és úgy kezdj másik férfival.
Írtam hogy mindkettőnknek hiányzik valami. Ettől még otthon minden rendben, csak van amiből sok, van amiből kevés...
Vagy csak egyszerűen vágyunk az újra, és akkor mi van? Gyarló emberek vagyunk...
Most komolyan arra vársz tippeket, hogy hogyan csald meg a házastársad? Ez a kérdés sértő a házasság intézményére nézve.
Váljatok el, utána azt teszel amit akarsz. Addig elvileg hűséget fogadtál. Persze mostanság a házasság csak "jó buli a lakodalom" meg "kell a jobb hitel miatt" és nincs mögötte reális tartalom.
Aki megszeretné csalni vagy megcsalja a párját nem gyarló...
Hanem inkább nem írom le mi.
Remélem ez egy nem valós kérdés mert nem hiszem, hogy valaki majd itt tippeket ad majd, hogyan csald meg a férjed.
5
A kérdésedre kaptál választ csak nem tetszenek a válaszok...
Semmiképp se csald meg a férjed ha más férfi az akire vágysz, válj el. Mond meg neki más az akire vágysz és váljatok szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!