Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy családos férfi akiért odavagyok. Nekem is családom van. Soha nem gondoltam hogy képes lennék megcsalni a férjemet, de vele megtenném. Mit kéne tennem hogy végre találkozzon velem munkán kívül is?
Figyelt kérdés
Tetszem neki de nem lép, csak beszélgetünk. Mikor írkálunk akkor bátrabb és utal rá hogy többet akar. De engem már az őrületbe kerget annyira vágyom rá! Azt hozzáteszem hogy mindkettőnknek boldog a házassága csak hiányzik valami...2023. ápr. 6. 20:41
31/56 anonim válasza:
Ne hallgass a többiekre. Ne törődj mások veleményével. Ha tényleg nagyon tetszik, akkor lépj te. Egy érintés vagy bármi. Szeretői kapcsolatnál nincs olyan, hogy valami "ciki" lenne. Nyugodtan kezdeményezhet egy nő is.
Amikor szingli voltam, akkor egy férjes nővel pont így jártam. Tetszett, beszélgettünk, de nekem nem volt merszem lépni, mert ugye házas volt. Aztán egyre inkább adta a félreérthetetlen jeleket. És itt most nem kell villantásra meg egyebekre gondolni. Egyszerű gyengéd válérintés, kereste a társaságomat, ürügyekkel keresett. Majd irogattunk egyre többet és a végén minden megtörtént.
32/56 A kérdező kommentje:
#31 ez ismét nagyon jó írás volt! Több ilyen látásmódú ember kellene a világba!
2023. ápr. 6. 23:55
33/56 A kérdező kommentje:
#32 köszönöm a tanácsokat és hogy leírtad saját tapasztalatod!
2023. ápr. 6. 23:55
34/56 anonim válasza:
Mer én mi rosszat írtam? 🤣 Én is azt írtam h bssz vele. Te dolgod. Kérdezd meg. Marha bonyolult mi?
35/56 anonim válasza:
#11! Boldog kapcsolatban még tényleg nem😂
36/56 anonim válasza:
31-es vagyok. Sokszor filóztam azon milyen lenne telefonon beszélni, vagy találkozni. Nem biztos hogy bevállalnám! Tudod mi még a baj? Az hogy a kettőnk képzelt világában mi vagyunk a főszereplők, csupa jó tulajdonságokkal. A valóság mit hozna? Hetente 5-10X írunk egymásnak, szépen beszélünk, értékes gondolatokat osztunk meg, teljesen más az egész hangulata mint annak a világnak ami körbevesz. Persze, szexuálisan is elkalandozunk gondolatba, ilyenkor egy erős, hajthatatlan vágy kap el, ami otthon sosem. A mérce két oldala! Otthon a figyelem, az igazi mély érzések, az odaadás ami hiányzik. Attól tartok hogy ezek az érzések sosem tartósak, ezek csak ideig-óráig élnek. Hosszútávon elhalnak. Még akkor is ha nem akarjuk. Valahogy minden igyekezet ellenére eltűnnek, helyét átveszi a tudatos család menedzselés, a gyerek, a háztartás, a munka, az anya és az apa szerep, a megfelelés minden fronton. Huszonévesen én sem hittem hogy ez ilyen lesz. Viszont baromira hiányzik hogy valaki férfiként nézzem rám, hogy akarjon, hogy "csodáljon", és én is ilyen érzéseket szeretnék adni. Hazudhatnék magamnak hogy nálunk minden tökéletes. Persze, ez mint funkcionális család tényleg így van. Nem veszekszünk, odafigyelünk mindenre, sokat beszélgetünk, de az a fajta esszencia már nincs ott. Ezek viszont nagyon benső dolgok, sokan észre sem veszik.
37/56 anonim válasza:
Ahhoz szólok hozzá, hogy úgyis minden kiderul, meg hogy hány ember életét teszed tönkre. Ezek az itt felkapott közhelyek. Nem. Sok esetben még egy hosszú távú viszony sem derül ki ha normálisak a felek. Nők szokása amúgy, hogy rögtön futnak a feleseghez ha egy jó képű vagy gazdag nos pasi képbe jön vagy ok maguk rendezik ugy, hogy lebukjanak. Azért mert a pasit maguknak akarják. De ha ez a helyzet nem áll fenn, akár évekig is mehet egy szeretoi viszony.
38/56 anonim válasza:
Az biztos, hogy ezzel két család életét is tönkre lehet tenni, szóval egyáltalán nem biztos, hogy megéri ez a dolog, ha egyszer megtörténnek dolgok utána semmissé nem elhet már tenni.
39/56 anonim válasza:
"Soha nem gondoltam hogy képes lennék megcsalni a férjemet, de vele megtenném."
Meg tese gondoltad volna soha 😅...azt mi vagyunk álszentek. 😅
40/56 A kérdező kommentje:
#40 igen, ti vagytok. Láthatod, én ezt bevállaltam, nem játszom a szende feleséget, aki halálig hűséges. Egy életem van, szeretném jól érezni magam benne.
2023. ápr. 7. 05:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!