Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves férfi vagyok.. Nem boldog a házasságom és szex sincs, 2 gyerek van. Eddig nem csaltam. Van olyan férjes nő aki aki hasonló helyzetbe? Nálatok mikor telik he a pohár?
Bizony, le kéne ülni beszélgetni a feleséggel, hogy hol rontottátok el. Persze, ha nem lehet helyrehozni, vagy nem is akarod/akarja, akkor el kell válni és keresni a boldogságot.
De ne csald meg, legalább annyira tiszteld, mint embert és gyerekeid anyját...
Nálam akkor telt be a pohár, amikor én a házasságunkért küzdöttem, az exem meg félredugott. Mehetett is S másik nőhöz. Csakhogy neki sem kellett! Azóta az anyjánàl lakik, és minden hónapban vinnyog a gyerektartás miatt. Mondjuk tény, hogy egy egész szép összeget harcoltam ki, szóval van miért.
Azóta minden megoldódott, boldog kapcsolatban vagyok, a szex rendszeres és változatos. Teljesen jól bevált.
Mire valaki eljut a megcsalásig az esetek többségében már túl vannak a sokadik beszélgetésen, könyörgésen, változtatáson.
Gondolom hogy a kérdezőnek is van annyi esze, hogy már "beszélt a feleségével".
Az a helyzet hogy sokan megváltoznak amikor gyerekeik lesznek. Vonatkozik ez férfiakra és nőkre is egyaránt. Nagy általánosságban a férfi menekül a munkájába, sokan nem szeretnék hallgatni a gyereksírást, hisztizést, inkább dupla annyi munkát vállalnak, mondván hogy legyen elég pénz.
A feleség meg ott marad nyakában 0-24-ben egy vagy több gyerekkel, és annak minden velejárójával. Ebből nem is nagyon szokott nagyon más következni, minthogy elhidegülnek egymástól a felek.
A kérdés csak az, hogy akarnak e tenni az elhidegülés ellen mindketten?
Mert ha csak az egyik fél erőlködik, abból sem lesz semmi pozitív előremozdulás.
Ha lehet tenni valamit (pl. párterápia, vagy orvosi kivizsgálás, pszichológus, nagyszülőktől segítség stb) akkor azt meg kell próbálni.
De a megcsalás sosem megoldás!
Ha nincs javulás akkor tisztességesebb dolog vagy elválni, vagy nyitott házasságban élni (a másik fél beleegyezésével).
#6-tal értek egyet, bár nem szeretnék általánosítani, nálunk én akartam beszélgetni, én akartam megoldani, ő meg megcsalt és kész.
Hogy a kérdésre is válaszolja, gondolom mindenkinek máskor és máshogyan. Nekem cseppenként telik, de idő kérdése és tele lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!