Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves férfi vagyok.. Nem boldog a házasságom és szex sincs, 2 gyerek van. Eddig nem csaltam. Van olyan férjes nő aki aki hasonló helyzetbe? Nálatok mikor telik he a pohár?
A #4 -es válaszolónak, aki a gyerektartás kiharcolásaval henceg:
Te azt ezt a kört megnyerted, szép bosszút álltál. Neked új pasid van, az extől meg kapod a "szép összeget", ő meg az anyja nyakán kell éljen, mert így nyilván esélye sincs új életet kezdeni. A leírtakból nem tudjuk mennyire volt ez jogos, de a gyerektartást nem bosszúra találták ki, hogy a szerencsétlen balekokat meg lehessen fingatni, ha nem váltották be a reményeket.
Ezzel a kis győzelmi táncoddal csak az a baj, hogy ha ezt egy normális férfi elolvassa, hússzor is meggondolja majd, hogy elkötelezze magát egy nő mellett, főleg hogy gyereket is vállaljon. Azaz, nekem nem baj, én le is beszélnék erről mindenkit, de sok nőtársad majd sírhat, hogy a kinézett hím nem akar semmi konolyat...hát ezek után? :D
Pasi vagy mi?
Igazad van. Persze.
Szegény pasi félrekúrt, dobta erre dobta a szemét felesége, és most fizetnie kell neki a gyereke felneveléséért, ahelyett hogy élhetné az életét, és a kölyköt csak fényképen nézgetné.
Ejjj. Szegényke. Micsoda igazságtalanság , hogy részt kell vennie a gyereke ellátásában.
Brühühü
Ugy sajnálom szegényt!
"Szegény balek "
"Nem váltotta be a reményeket "
Mar a gyomrom fáj a röhögéstől. Ez jó volt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!