Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 38 éves férfi vagyok.. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 éves férfi vagyok.. Nem boldog a házasságom és szex sincs, 2 gyerek van. Eddig nem csaltam. Van olyan férjes nő aki aki hasonló helyzetbe? Nálatok mikor telik he a pohár?

Figyelt kérdés

2023. márc. 26. 10:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
60%

Én odaírtam hogy mindkét félnek akarni kell, sajnálom hogy nálatok nem jött össze.

A másik meg az hogy ezen az oldalon a nők azok, akik legjobban kikérik maguknak az általánosítást! Erre a #6-os általánosítva ráhúzza minden férfira hogy előbb csalnak és csak utána akarnak beszélgetni (és még fel is lett ezért pontozva).

Én ilyet nem mondanék.

Nem egy férfi ismerősöm van aki leült beszélgetni a feleségével, mert vagy nem volt szex, vagy csak félévente egyszer. És ezek a férfi ismerőseim is besegítettek a háztartásba, randiztak az asszonnyal, nagymamák segítettek, és még sem történt hosszabb távon változás.

Igen, van aki utána megcsalta a feleségét, volt aki szólt többször is, hogy ha nem változik semmi akkor nyitott házasságban fognak élni, és a feleség beleegyezett (hitelek miatt).

Sok élethelyzet van, én ezért nem tennék olyan kijelentést mint a a 6-os hogy előbb csalnak, mert van aki bizony jelzi hogy baj van.

Persze létezik olyan aki tényleg előbb csalja meg a párját minthogy szóljon. Nem minden férfi egyforma.

2023. márc. 26. 11:19
 12/35 anonim ***** válasza:
31%
#4 akkor kend a hajadra a gyerektartásod
2023. márc. 26. 11:58
 13/35 anonim ***** válasza:
46%
Igen, voltam/vagyok hasonló helyzetben.
2023. márc. 26. 12:49
 14/35 anonim ***** válasza:
75%

Nem az enyém, hanem a gyerekeké. Jelenleg pl egy az egyben megkapja az egyetemista fiam.

2023. márc. 26. 13:17
 15/35 anonim ***** válasza:
89%

Hasonló korú nő vagyok, az utóbbi éveimet arra pazaroltam, hogy vártam az ígéretek megvalósulását a kedves párom részéről, akinek nem áll fel. Egészségügyi okai vannak, megadtam minden támogatást, orvosokat kerestem és türelmes voltam, na meg persze ezerszer próbáltam beszélni róla. Ő pedig magasról tesz arra, hogy energiát fektessen bele és tegyen a közös életünkért.

Nálam betelt a pohár...

2023. márc. 26. 13:29
 16/35 anonim ***** válasza:
93%
Nem azért cserébe kell kedveskedni, hogy akkor aznap este beváltsd dugásra.
2023. márc. 26. 13:32
 17/35 anonim ***** válasza:
96%

Mióta nem boldog a házasságod,és mióta nincs szex? Ha a feleséged ennxire eltávolodott tőled,annak valószínűleg lelki okai vannak. Valamivel megbánthattad,ami miatt érzelmileg eltávolodott tőled.A nőknek nem csak a testiség fontos. Próbáljatok beszélgetni a múltról,felhozni azokat a sérelmeket,és azon változtatni.

Csak egy példa: hiàba puszilgatod,meg kedveskedsz,ha közben neki fáj,hogy te mindennap anyukádnál ebédelsz.

2023. márc. 26. 13:58
 18/35 A kérdező kommentje:

Szia

Miért kell egy nőnek versenyezni az anyukámmal?

A lányom a feleségem és az anyukám is nő és máshogy szeretem őket..

Mindenki fontos de nem ellenfelek

Te amúgy hasonló Helyzetbe vagy?

2023. márc. 26. 14:02
 19/35 anonim ***** válasza:
72%

Miért nem vàlsz el egyszerűen? Úgyis az lesz a vége! Szerinted jobb lesz a házasságod, ha heti egyszer két percig másban is lesz a farkad? Inkább rosszabb lesz, mert hazudozol, idő és pénz egy szerető, aztán meg ott is jönnek a gondok. A házasságod se véletlenül pocsék, a szeretőddel se leszel jobb partner. Aztán meg megy a fenyegetőzés, hogy borít a feleségednek. Ha ő is hàzas és ő bukik le, akkor addig nem lesz nyugta, amíg te is el nem válsz.

Akkor inkább váljatok el most, aztán mindketten kereshettek valakit tiszta lappal.

2023. márc. 26. 14:07
 20/35 anonim ***** válasza:
58%

Ti pasik annyira bugyuták vagytok.... A virág meg a kedveskedés nem fog segíteni, mert mi nők tudjuk, hogy ezt csak a szex miatt csináljátok.

Ha valamit teszel, azt ne azért tedd, hogy dughass.

2023. márc. 26. 14:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!