Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van egy családos férfi akiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy családos férfi akiért odavagyok. Nekem is családom van. Soha nem gondoltam hogy képes lennék megcsalni a férjemet, de vele megtenném. Mit kéne tennem hogy végre találkozzon velem munkán kívül is?

Figyelt kérdés
Tetszem neki de nem lép, csak beszélgetünk. Mikor írkálunk akkor bátrabb és utal rá hogy többet akar. De engem már az őrületbe kerget annyira vágyom rá! Azt hozzáteszem hogy mindkettőnknek boldog a házassága csak hiányzik valami...

2023. ápr. 6. 20:41
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
92%

40 vagyok...én még mindig azt írtam hogy a Te dolgod.😅

De akik azt írták hogy soha, valószínűleg még ott tartanak ahol anno te, hogy sohasem "gondoltam volna".

Csak ha kell a pasi akkor őt kell kérdezni... Nem bonyolult. Lehet neki nem is kellesz csak jó írjálni.

2023. ápr. 7. 05:59
 42/56 anonim ***** válasza:
69%

Oke, szexeltek, utana mit akarsz? Egyszeri alkalmat vagy allando szexet? Mert barmilyen hihetetlen, mint minden ember, neki is megismered a kesobbiekben a hibait. Az is lehet, ra fogsz jonni, o sincs aranybol.

Vagy tegyuk fel, annyira odalesz erted, hogy boritani akar mindent. Valni akar, hogy veled lehessen. Megtenned? Ha nem, fogja magat es elmondja a ferjednek? Megerne azert elrontani a hazassagodat es a gyerekeidbe egy törést okozni, mert anyuci nem birt magaval?

Szerintem egy kicsit gondolkozz el, mielott a nagy hevbe a bugyidat tolod le, hogy ennek milyen kovetkezmenyei lehetnek.

2023. ápr. 7. 07:28
 43/56 anonim ***** válasza:
100%
Normális esetben nem. Szeretokent illik tudomásul venni, hogy a másik nem akar többet. Én voltam szereto. Nem vagyok rá büszke. Szerelmes voltam, váltam volna a szeretőm miatt. Ő viszont nem adta volna fel az addigi eletet. Tudomásul vettem. Le sem buktattam és a párját sem tudattam. Szerintem ezek szemét dolgok ha az ember egyszer belemegy ilyenbe.
2023. ápr. 7. 07:39
 44/56 anonim ***** válasza:
78%
Azért ha az embereket negkérdeznénk a halálos ágyukon hogy milyen volt a házasságuk, garantáltan a többség azt mondaná hogy csak elviselte. Eszméletlen ritka az hogy hosszútávon minden okés legyen! Általában a figyelmesség, a törődés és a szex fut zátonyra. Nem csak a férfiak, de a nők részéről is. El lehet válni, de később az új kapcsolat is ugyan oda jut. Elmúlik a varázs, és ha nem két hason lélek került össze egyforma vágyakkal, akkor megint itt van egy kommersz kapcsolat. Egy átlag embernek nincs sok lehetősége válogatni. Azzal van aki az adott pillanatban szimpatikus és nagyjából kapcsolatra alkalmas. Hogy milyen is, az később fog kiderülni. Aztán az emberek fele tökéletesen elvan szex nélkül is. Vagy éppen 1-2 év alatt megunja. Akkor mi van? Elválsz? Ott van a gyerek, a hitel, a munkahely, a ház stb. Találsz jobbat? Elválsz csak azért mert a férjed)feleséged nem tüzes, de egyébként jól működik minden? Szerintem az ilyen házasságok képzik a többséget. Kifelé az látszik hogy minden szuper, csak az egyik fél kielígítetlen.
2023. ápr. 7. 08:07
 45/56 anonim ***** válasza:
66%
Megkérdezem a feleségemet,Ő biztosan tudja a választ,mert pont akkora ribizli volt mint Te ...
2023. ápr. 7. 08:45
 46/56 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ha nem lép, akkor csinálhatsz bármit úgysem fog, benne van valamivel több gerinc, mint benned!
2023. ápr. 7. 09:13
 47/56 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon jó, hogy itt mindenki szuper szent és hibátlan, persze sok sok év házassággal és tapasztalattal a háta mögött!
2023. ápr. 7. 09:19
 48/56 anonim ***** válasza:
36%

47

En nem vagyok alszent, olyasmi valójában előfordulhat, hogy más tetszik, viszont az nem jelenti azt, hogy hűtlen légy.

Miért nem lehet elválni? Gyerekek, vagyon miatt? Oké. De akkor mi lesz, hogyha kiderul és úgyis kidob a férj/feleség?

Ha a megcsalas előtt nincs tekintettel a gyerekeire, jólétre, akkor miért csodálkozik, hogy a másik (legtöbb esetben) kirakja?

A gyerekeknek sokkal rosszabb feldolgozni azt, hogy az egyik szülő nem szereti a másikat, félrelépett, mint azt, hogy elvalnak. Nekem mindegy mit tesz, csak nem értem a logikát benne.

Ha kiderul, a gyerekei megfogjak kapni a többi embertől, hogy anyad egy mocskos qrva! Azért egy farok nem ér annyit akármennyire tetszik. Nyitott házasság is valamivel jobb, mint az, hogy félrenyomjon. De most azért mert nem férje megcsalta és perpill nem bír magával nem kéne szétzilálni a családot.

2023. ápr. 7. 09:29
 49/56 anonim ***** válasza:
62%
Nekem egy nagyon jó barátnőmmel ezért szakadt meg a kapcsolatunk. Lett egy szeretője és én nagyon nagyon igyekeztem, hogy ezt ne rójjam fel neki és elfogadjam, de egyszerűen nem veszi be a gyomrom azt, hogy össze-vissza kell hazudoznia, hogy a szeretőjével tudjon találkozni. És egy fenékkel nem lehet két lovat megülni. Az nem megy, hogy a férjemtől elfogadom, hogy jól keres, nagyon jó apukája a gyerekeinknek, szeret engem (sőt, nagyon szeret) és akár dolgoznom sem kell, mert simán keres eleget ahhoz, hogy eltartson ÉS közben vidáman találkozgatok a szeretőmmel, akit a szerencsétlen férjemmel összehasonlítgatok, hogy mennyivel jobb pasi, mint a férjem. Számomra EZ erkölcstelen, hogy mindkét kapcsolatban jól akarok járni és ennek érdekében hazudok mindenkinek.
2023. ápr. 7. 10:08
 50/56 anonim ***** válasza:
87%
Egy mononormativ gondolkodású ember csak végletekben tud gondolkodni. Az meg sem fordul a fejeben, hogy lehet egyszerre több embert is szeretni. Az sem fordul meg, hogy attól még, hogy van egy szeretője, aminek megvannak az erős keretei, tehát úgy csinálja, hogy nem a családtól von el erőforrást, még ugyanúgy szeretheti a társát és a családját. Ezek a dolgok nem feltétlenül kizárólagos tényezők. Nagyon könnyű ítélkezni kívülről, de azért talán abba sem ártana belegondolni, hogy ki hozza azokat a szabályokat, amiket elvárunk egy kapcsolatnál. Ha rájössz, ez erősen kultúra függő. Lehet másképpen is élni, persze jobb nyíltan megbeszélni mindent.
2023. ápr. 7. 11:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!