Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy családos férfi akiért odavagyok. Nekem is családom van. Soha nem gondoltam hogy képes lennék megcsalni a férjemet, de vele megtenném. Mit kéne tennem hogy végre találkozzon velem munkán kívül is?
Én is így vagyok jelenleg. A családi életem jó, de mégis van benne valami amit nem ad meg. Ezért az egy dologért biztosan nem fogok elválni. Viszont szerintem egy találkozó biztosan tönkre tenné azt az álom vagy fantáziavilágot, ami kettőnk között van. Ja, és most nem szexről beszélek. Neki is ugyanaz hiányzik mint nekem, így pontosan tudjuk hogy mit adjunk a másiknak.
Ezt a dolgot a feleségem nem tudja megadni, ahogyan az ő férje sem. Az én emberi, vagy a belső tulajdonságaim, gyakorlatilag aki ÉN vagyok és aki Ő, tehát MI lennénk elméletben azok, akik mint lelkek tudnak kapcsolódni, de koránt sem biztos hogy ezt fizikai síkra kell hozni. Nem arról szól hogy hogy nézel ki, mit szeretsz a szexben, szóval dugunk? Mi az embert szeretjük a másikban már jó ideje, de még sosem találkoztunk. Valószínűleg sosem fogunk, de szexuálisan olyan energiákat mozgatunk meg a másikban, hogy az fantasztikus. Gyakorlatilag a feleségem hozzá képest ezen a téren egy nulla. Nem kell lenézni és bántani a másik ember ha keres valamit, még akkor sem ha házas. Ma megházasodsz, nem tudhatod hogy 5-10-15 év múlva mi lesz veletek. Nem kell összeveszni, nem kell agresszívnek, bunkónak lenni ahhoz hogy hiányérzeted legyen. Ez a hiányérzet meg extrém kevés ahhoz, hogy elválj. Viszont mégis ott van. Ezt meg nem fogod tudni kiiktatni. Max nem figyelsz rá, de csak idő kérdése és megint ott lesz. Intelligens emberek kapcsolatáról beszélek, ahol nem a pénz és a szex dominál meg a fizikai fölény.
Bsssz félre. Te dolgod. De a csávó úgy néz ki csak írásban dumál és ennyi.
Kérdezd meg vagy hívd el Te.
N 31
22-es vagyok. A gyk egy mentális oldal, itt csupa olyan ember van, akinek problémái vannak. Az egoista, lekezelő látásmód az alap. Én szépen, kulturáltan fogalmaztam meg, de már többször láttam hogy ez a fórum nem képvisel semmiféle intelligens szintet. Itt az elfogadás csak egyirányú utca, az az elfogadott, amit itt a többségi, ugyanolyan pszichés torzulásokkal rendelkező mag képvisel. Engem nem zavar, én elfogadó vagyok! Én max lájkolok, az lepontozás érzelmi és egoista alapon az emberi gyengeség jele. Lehet hazudni önmagunknak is, csak az a baj vele hogy az életünket nem viszi előre, sőt.
Attól hogy nekem rossz családi mintám volt, apám alkoholista volt és ezért kialakult bennem egyfajta gyűlölet és irigység, majd itt a gyk-n előadom az ál-humanista, ál-optimista performanszomat, majd a hasonló problémákkal átitatott emberekkel kölcsönösen felpontozzuk egymást, attól még ugyanolyan mindenkinek az élete.
Mondok én valamit: pontosan azt kapod vissza, amit az embertársaiddal teszel, amit az embertársaidról gondolsz, és amilyen energiákat közvetítesz felé. A másik örök érvényű dolog az, hogy a rossz rosszat szül, az erőszak erőszakot, a rossz gondolatok rossz tetteket. A lepontozásokkal csak negatív érzelmeket közvetítesz, pont ezért van totál ellenséges hangulata ennek a fórumnak (is). Arról már nem is beszélek, hogy a sok lenéző, személyeskedő, gyűlölködő válasz meg csak olaj a tűzre! 80-90%? Semmit sem jelent, a valóságban a legtöbbje csak szenved, ez meg csak egy virtuális identitás, ami mögé bújva önmaguknak elhazudják hogy ők jók. Nekem teljesen mindegy, csak aztán nem kell panaszkodni hogy miért ilyen a világ! Sokan úgy halnak meg, hogy gőzük sem volt mi lett volna az emberi létezés értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!