Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy családos férfi akiért odavagyok. Nekem is családom van. Soha nem gondoltam hogy képes lennék megcsalni a férjemet, de vele megtenném. Mit kéne tennem hogy végre találkozzon velem munkán kívül is?
Velem is így van.
Várom, hogy lépjen.
Én már próbáltam, de eredménytelenül.
Most rajta a sor.
Kedves kérdező!
Szeretőként én lebeszélnélek erről a tervről több ok miatt is! Na nem az erkölcsi része az elsődleges, hiszen szerető mindig is volt, mióta világ a világ, és egyáltalán nem minden fekete és fehér az életben, ahogyan azt egy mononormatív világ gondolja…
Tehát először is. A férfi fejét már elcsavartad, innen már csak idő az egész. A tétovázása azonban a félelem és a bűntudat miatt van. Meg azért, mert a feleség értékesebb számára, mint ahogy gondolod…
Ennek az lesz a vége, hogy megvan a pasi, pár alkalom szex, romantikázás, de utána ha ő nem tapasztalt szerető és nem tud ezzel a helyzettel bánni, jönni fog a lelkiismeret furdalás… ez a gyakorlatban egy néz ki, hogy a szex előtt bókol, teszi a szépet, körbe udvarol, majd ezt követően szépen elkezd távolodni… és ebbe te belehalsz és bizonytalan leszel…
Majd egy idő után megint győz a farka, megint minden szép, udvarol, figyelmes, izgalmas, szex… utána ismét távolság, üresség…. Megint belehalsz….
Felülsz egy érzelmi hullámvasútra, ahol a ferfi az úr, mert ő uralkodik két nő fölött…. Te csak egy eszköz leszel… egy puszta ágyas…nagyon nagyon ritkán több :( ez a viszony sosem egyenrangú, kizárólag akkor lehet az, ha nincsenek felé érzelmeid….ez már azonban most úgy tűnik, hogy nem teljesül … egy férfi majdnem mindig jobban szét tudja a szexet a szerelemtől választani.
Tehát nagyon jól gondold meg! Nagyon könnyen sérülhetsz és piszkosul fog fájni. Emellett nem lesz, aki segítsen! A szeretőt nem tekintik érző lénynek…
Ennek ellenére válaszolok a kérdésedre:
Csábíts szép finoman, ne legyél túl rámenős! Sejtess, de ne mutass meg mindent! Huncutkodj, mint a felhők mögül kikandikáló újhold, légy könnyed, mosolyogj sokat. Ebben benne van a tekintet, a non-verbális gesztusok, a hangod, az illatod, a mozgásod stb.
De tényleg gondold meg, mert meg fogod bánni. És a fájdalmad a családodat is érinti, a gyermekeidet! Utalni fogod magad ezért…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!