Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van egy családos férfi akiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy családos férfi akiért odavagyok. Nekem is családom van. Soha nem gondoltam hogy képes lennék megcsalni a férjemet, de vele megtenném. Mit kéne tennem hogy végre találkozzon velem munkán kívül is?

Figyelt kérdés
Tetszem neki de nem lép, csak beszélgetünk. Mikor írkálunk akkor bátrabb és utal rá hogy többet akar. De engem már az őrületbe kerget annyira vágyom rá! Azt hozzáteszem hogy mindkettőnknek boldog a házassága csak hiányzik valami...

2023. ápr. 6. 20:41
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Mennyi szent ember te jó isten! Ti sosem még csak nem is gondoltatok rá...ahh dehogy! 😄 Megjátsszátok magatokat!
2023. ápr. 6. 21:21
 12/56 anonim ***** válasza:
36%

Velem is így van.

Várom, hogy lépjen.

Én már próbáltam, de eredménytelenül.

Most rajta a sor.

2023. ápr. 6. 21:29
 13/56 anonim ***** válasza:
37%
Nem nem gondoltam ilyesmire soha de szent ettől nem leszek, ha más után fogok vágyni akkor inkább elválok.
2023. ápr. 6. 21:32
 14/56 anonim ***** válasza:
70%
Hasonló helyzetben vagyok, nem lépek semmit, már elengedtem. Ha igazán férfi, akkor cselekszik. Nem csak dumál.
2023. ápr. 6. 21:32
 15/56 anonim ***** válasza:
34%
És, ha megtörténik, bele fogsz tudni nézni a tükörbe és a férjed szemébe? Ha ennyire vágysz másra is, vesd fel a nyitott házasság gondolatát.
2023. ápr. 6. 21:37
 16/56 A kérdező kommentje:
#15 igen simán. Mint ahogyan tette ő is annó...
2023. ápr. 6. 21:44
 17/56 anonim ***** válasza:
37%
Áh, már értem! Ő is megcsalt, és most te következel. Hát sok szerencsét. Ennek a házasságnak már amúgy is befellegzett.
2023. ápr. 6. 21:49
 18/56 A kérdező kommentje:
Mennyi képmutató, színt játszó ember! A pofám leszakad. Nem azt írtam hogy fűvel fával csalom, hanem pont hogy sosem tettem még. Egyszerűen vágyom arra a másikra, ez valószínűleg csak testiség... Ettől még eszem ágában sincs elhagyni a férjem, akit szeretek és akivel együtt neveljük (gyönyörűen) a gyerekeinket.
2023. ápr. 6. 22:17
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy neked hogy esne, ha ez menne a hátad mögött. Gondold meg mennyi és milyen következménye lehet, ha kitudódik, akár évekkel később is; azokra, akik neked fontosak. Sok sikert!
2023. ápr. 6. 22:18
 20/56 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező!

Szeretőként én lebeszélnélek erről a tervről több ok miatt is! Na nem az erkölcsi része az elsődleges, hiszen szerető mindig is volt, mióta világ a világ, és egyáltalán nem minden fekete és fehér az életben, ahogyan azt egy mononormatív világ gondolja…

Tehát először is. A férfi fejét már elcsavartad, innen már csak idő az egész. A tétovázása azonban a félelem és a bűntudat miatt van. Meg azért, mert a feleség értékesebb számára, mint ahogy gondolod…

Ennek az lesz a vége, hogy megvan a pasi, pár alkalom szex, romantikázás, de utána ha ő nem tapasztalt szerető és nem tud ezzel a helyzettel bánni, jönni fog a lelkiismeret furdalás… ez a gyakorlatban egy néz ki, hogy a szex előtt bókol, teszi a szépet, körbe udvarol, majd ezt követően szépen elkezd távolodni… és ebbe te belehalsz és bizonytalan leszel…

Majd egy idő után megint győz a farka, megint minden szép, udvarol, figyelmes, izgalmas, szex… utána ismét távolság, üresség…. Megint belehalsz….

Felülsz egy érzelmi hullámvasútra, ahol a ferfi az úr, mert ő uralkodik két nő fölött…. Te csak egy eszköz leszel… egy puszta ágyas…nagyon nagyon ritkán több :( ez a viszony sosem egyenrangú, kizárólag akkor lehet az, ha nincsenek felé érzelmeid….ez már azonban most úgy tűnik, hogy nem teljesül … egy férfi majdnem mindig jobban szét tudja a szexet a szerelemtől választani.

Tehát nagyon jól gondold meg! Nagyon könnyen sérülhetsz és piszkosul fog fájni. Emellett nem lesz, aki segítsen! A szeretőt nem tekintik érző lénynek…

Ennek ellenére válaszolok a kérdésedre:

Csábíts szép finoman, ne legyél túl rámenős! Sejtess, de ne mutass meg mindent! Huncutkodj, mint a felhők mögül kikandikáló újhold, légy könnyed, mosolyogj sokat. Ebben benne van a tekintet, a non-verbális gesztusok, a hangod, az illatod, a mozgásod stb.

De tényleg gondold meg, mert meg fogod bánni. És a fájdalmad a családodat is érinti, a gyermekeidet! Utalni fogod magad ezért…

2023. ápr. 6. 22:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!