Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves vagyok.25 év jónak gondolt házasság után tudtam meg,hogy a férjemnek szeretője van.Ti lenyelnétek ezt vagy válnátok?
Egy kedves ismerősöm felnyitotta a szemem,hogy a párom félrelép..már 1 éve.Fotókat is készített róluk,félreérthetetlenek a képek.Még nem mondtam el neki,mert sokkban vagyok és meghallgatnák pár véleményt.A gyerekek felnőttek,de itt a közös hatalmas ház és hitel..gyönyörű kert,amit a férjem rendez.Meg kb minden mást..dolgozok persze,de nem tudom mi a számla befizetés,mestert hívni,tüzelés stb mert ő mindent elintéz.Igaz 3 éve nem volt köztünk szex,igen..igy van..semennyi.
Valahogy olyanok lettünk egymásnak min 2 testvér vagy barát.
Ez az én hibám is..42 évesen klimax,azóta aszexuálus vagyok.Azt hittem neki sem hiányzik már(53 éves)
Fogadjam el,hogy igy eljek tovább a kényelmes hazugságban ahol egy házi cseléd vagyok,de a szerelmet,szexet,kirándulásokat,ajándékokat a másik nő? Ti mit tennétek?
Én ebben a leírt helyzetben és ennyire életképtelenként és életuntként, a szex iránt már nem érdeklődve nem válnék. Minek? Új kapcsolatot nem akarnál, feltételezem. Egyedül lenni meg nem akarsz, illetve nem is tudsz, mert állításod szerint még egy csekket se tudsz befizetni. A férjeddel testvérként eléldegéltek, tehát még az sincs hogy puskaporos környezetben ölitek egymást. Mi a kérdés?
A 42 évesen elkezdődött menopauza pedig a legkevésbé sem normális, nem mentél soha orvoshoz vele?
53/54
Elváltam😊
Boldog párkapcsolatban vagyok egy kedves ,törődő férfivel❤️
#59 Ez a mondatod,eszembe jutatott egy kérdést. Hány házasságban van úgyan ez az érzés?
Sokan nem mernek,
Sokan beletörödnek,
Sokan gyávák.
Inkább fent tartják a házasságot amiben nem boldogok,ami átalakul kirakat életé!
Szívből gratulálok,hogy mertél magadért lépni és most boldog vagy!🙂👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!