Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 50 éves vagyok.25 év jónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 éves vagyok.25 év jónak gondolt házasság után tudtam meg,hogy a férjemnek szeretője van.Ti lenyelnétek ezt vagy válnátok?

Figyelt kérdés

Egy kedves ismerősöm felnyitotta a szemem,hogy a párom félrelép..már 1 éve.Fotókat is készített róluk,félreérthetetlenek a képek.Még nem mondtam el neki,mert sokkban vagyok és meghallgatnák pár véleményt.A gyerekek felnőttek,de itt a közös hatalmas ház és hitel..gyönyörű kert,amit a férjem rendez.Meg kb minden mást..dolgozok persze,de nem tudom mi a számla befizetés,mestert hívni,tüzelés stb mert ő mindent elintéz.Igaz 3 éve nem volt köztünk szex,igen..igy van..semennyi.

Valahogy olyanok lettünk egymásnak min 2 testvér vagy barát.

Ez az én hibám is..42 évesen klimax,azóta aszexuálus vagyok.Azt hittem neki sem hiányzik már(53 éves)

Fogadjam el,hogy igy eljek tovább a kényelmes hazugságban ahol egy házi cseléd vagyok,de a szerelmet,szexet,kirándulásokat,ajándékokat a másik nő? Ti mit tennétek?

2022. dec. 27. 12:40
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
85%
50N vagyok és őszintén nem értem, hogy lehet valaki ennyire naiv??? Itt nem csak ő hibázott, hanem te is, normális férfi normális vágyakkal. Ha nem kivánod a szexet, de nem akarod elhagyni, akkor igen, ezt be kell nyelned VAGY megbeszélitek, hogy mindenki azt csinál amit akar. Ne legyél biztos abban, hogy egy idegen egyszer nem kelti fel az érdeklődésed és azáltal még akár újra közel kerülhetsz a férjedhez is.
2022. dec. 27. 13:10
 12/61 A kérdező kommentje:
10-es,irtam,hogyva ház és anyagiak nem gond.Én keresek jobban és van saját házam a szüleimtől.
2022. dec. 27. 13:14
 13/61 anonim ***** válasza:
100%

Azt kell mérlegelned, hogy mi a fontosabb neked. Viszont mindenképp fel kell készülnöd, hogy még ha ez így kènyelmes is, simán akarhat lépni a férjed.

Szóval mindenképp kell változtatnod valamit a saját érdekedben. Úgy nem mehet, ahogy eddig, mert nagyon megszívhatod, ha a férjed dönt.

2022. dec. 27. 13:21
 14/61 anonim ***** válasza:
67%
Most elvarod hogy cölibátust fogadjon miattad vagymi
2022. dec. 27. 13:22
 15/61 anonim ***** válasza:
73%

50 éves aszexuálisként tippre nem igazán találnál már párt, bár te jobban ismered magad, látod most is mennyire érdeklődnek irántad a férfiak általában.

Te tudod azt is, el tudod-e fogadni, hogy élsz még 30-40 évet akkor nagy eséllyel egyedül leszel.

2022. dec. 27. 13:25
 16/61 anonim ***** válasza:
74%

"Fogadjam el,hogy igy eljek tovább a kényelmes hazugságban ahol egy házi cseléd vagyok,de a szerelmet,szexet,kirándulásokat,ajándékokat a másik nő? Ti mit tennétek?"

A szex mint írtad, téged már nem érdekel. A férjed nem tekint már rád nőként, ez valahol azért érthető. Neki szükséges a szex még mindig, de veled nem élheti meg. Az viszont elítélendő, hogy megbeszélés, megegyezés helyett inkább titokban félrebszik.

Cselédként meg azért élsz, mert önként csinálod.

Én a helyedben elkezdenék önállósodni minél előbb. A cseléd munkát meg a mai nappal beszüntetném. Majd főz, mos, takarít rá a nője. Én hozzá nem érnék a szennyezett alsógatyájához a másik nő után. És nehogy azt hidd, hogy válás után nincsen élet. De van. Csak attól függ, hogy egész hátralevő életedben nyalogatod majd inkább magad az önsajnálatban, vagy teszel azért, hogy ne legyen sivár az életed. Te döntésed lesz. És találhatsz még olyan embert, aki szintén tökéletesen elvan ugyanúgy szex nélkül mint te is.

2022. dec. 27. 13:29
 17/61 anonim ***** válasza:
81%

Nem biztos, hogy annyira naiv a hölgy, mert azt gondolta, hogy egy 53 éves férfinak már nem fontos a szex. Én is 50 éves férfi vagyok és nem azt mondom, hogy aszexuális vagyok, de nem nagyon érdekel már a szex. Nálam elmúltak már azok az évek. A hölgy gondolhatta, hogy a férjénél is, az emberek nem egyformák.

Sajnálom, ami önnel történik.

2022. dec. 27. 13:32
 18/61 anonim ***** válasza:
68%

Valószínűleg én sem szólnék, hogy tudok róla. De leülnék vele beszélgetni, hogy hogyan képzeli a jövőt.

Nekem is 42 évesen ment el a mensim, betegség miatt.

Nem kívánom én sem a szexet valami nagyon, de kb. heti egyszer még szexelünk a férjemmel. Nem sok kedvem van hozzá, de amikor csináljuk, akkor jól esik.

Valahogy neked is vissza kéne ebbe rázódni.

2022. dec. 27. 13:37
 19/61 anonim ***** válasza:
26%
Ebbe visszarázódni egy idegen nő pinája után nekem nem menne. Pfejj! Nincsen annyi pénz, amiért gusztusom lenne hozzá.
2022. dec. 27. 13:54
 20/61 anonim ***** válasza:
29%
Nem fogsz másik pasit talalni a te kirodban
2022. dec. 27. 13:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!