Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhatott? Kiderült a férjemről ( vagyis én jöttem rá), hogy mióta együtt vagyunk többször is felregisztralt tinderre kamu profillal.
Nem a Tinderen eltöltött napok száma fogja meghatározni hogy megcsalt e vagy sem. Tinder nélkül is simán megcsalhat bárhol, bármikor ha olyan a személyisége, vagy gond van a házasságotokkal.
Vannak akik a munkahelyükön bonyolódnak viszonyba, és még életükben soha nem voltak fenn társkeresőn. Olyat is hallottam már aki otthon mindig megmutatta a telefonját az asszonynak, közben meg a munkahelyén az íróasztalában tartott még egy telefont, amivel munkaidőben csevegett a szeretőjével.
Szóval azt neked kell tudni, hogy lehet e oka arra hogy megcsaljon vagy sem. És hogy alapjáraton milyen a személyisége, mire lehet képes (te ismered). Próbáltál már komolyan elbeszélgetni vele a házasságotokról? Ő hogy érzi, elégedett a házassággal?
" Először tagadta, hogy csak egyszer történt ilyen, de az előzmények alapján rájöttem, hogy az évek alatt többször is fent töltött pár napot."
Nagy baj, hogy nincs köztetek bizalom. Ő először tagadta, te nem hiszel neki, nyomozgatsz.
Mi lehet az igazi baj? Erről érdemes lenne beszélgetnetek.
Najó, de Tinderre csak az regisztrál, aki csajozni akar, munkahelyre viszont nem feltétlen csak azért jár az ember. Én biztos, hogy elválnék, ha nem is bizonyítható, hogy megcsalt, de a szándék megvolt hozzá.
5-ös
Házas vagy, vagy csak elképzeled a helyzetet?
Persze, azt nem zártam ki teljesen, hogy nem csalta meg a kérdezőt. Benne van a pakliban. Csak azt írtam, hogy aki akar az a Tinder regisztrációtól függetlenül is félrelép. Nyilván a Tinder egy "online webáruház" ahol lehet az áru közül válogatni. De hogy megtette e a kérdező férje, azt csak ő tudja. (#2 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!