Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhatott? Kiderült a férjemről ( vagyis én jöttem
rá), hogy mióta együtt vagyunk többször is
felregisztralt tinderre kamu profillal.
Megertelek kérdező.
Szerintem pont ez a gond, hogy nem élte ki magát és most szívesen bepotolna...
Én elvalnek, mert előbb utóbb félre fog kúrni és főleg azért mert nincs bizalom.
Azt kurogasson akit akar, még ha aztán könyörögne magát már nem találna nálam haza.
2022. dec. 13. 17:35
Szerintem alkalmizik. 1-2 nap alatt felszed valakit, aztán törli magát. Aztán mikor forr a vére felregisztrál újra.
2022. dec. 13. 18:29
Ha nem tette meg, valószínűleg csak azért, mert nem volt lehetősége. De egy társkeresőn nem valószínű, hogy sokat kell erre várnia...
2022. dec. 13. 19:21
Akarsz válni? Nem? Akkor elgondolkodsz miért kevés neki a szex és ezt elfelejted gyorsan.
2022. dec. 13. 20:38
Ne hogy az utolsora hallgass.
Az már elég nagy gond, hogy másokat nézeget (meg még ki tudja mit csinál(t) a hátad mögött.
És nem te vagy a gond, vagy a szex hanem más nőre vágyik, ennyi.
Ezen te nem tudsz segíteni, csak magadon ha szépen elhagyod.
Ne légy a labtorloje.
2022. dec. 13. 20:41
Nehogy az utolsóra hallgass!
Biztos egy elvált vagy savanyú uborka típusú szűz nő.
Ha neki pocsék az élete, neked is legyen az.
2022. dec. 13. 20:46
Én ugy rugnám ki mind macskát szerni. Lehet hogy nem csalt meg fizikailag de arra megy
2022. dec. 13. 21:01
"Ha boldog vagyok és elégedett a másikkal én nem tudnék ilyeneket csinalni."
Szerintem ezzel ő is pontosan így van!
2022. dec. 13. 22:01
13. Férfiként a társkeresőkön nem kell sokat várni? Akkor elmondom hogy az életben 1 nap alatt felszedek egy nőt, társkeresőkön ez nekem majdnem a lehetetlen kategória. Írsz egy levelet, majd elküldöd. A leveled bekerül a többi 50-60 levél közé, és ezzel vége is a lehetőségeidnek. Életben ott vagyok, én vagyok, én irányítom az eseményeket. Óriási a különbség!
2022. dec. 13. 22:05
15. Tényleg nagy ötlet a válás! Azután a kérdező naponta kúrhat 10 különféle pasival, majd megállapodik 1-2 év után. Aztán megint megcsalják. A jelenlegi életét döntse romba. Fantasztikus ötlet! Én annyira reménykedem abba, hogy a sok válás párti ember megérezné milyen a válás, mit veszít vele, majd utána milyen érzés az, amikor csak egy g*ciputtonynak nézik őt mint nőt. Az élet ismeri a humort, szóval aki annyira ossza az észt meg pálcát tör mások felett, az hamar megtapasztalhatja a saját bőrén is! :)
2022. dec. 13. 22:09
Kapcsolódó kérdések: