Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalhatott? Kiderült a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalhatott? Kiderült a férjemről ( vagyis én jöttem rá), hogy mióta együtt vagyunk többször is felregisztralt tinderre kamu profillal.

Figyelt kérdés
Tehát… Először tagadta, hogy csak egyszer történt ilyen, de az előzmények alapján rájöttem, hogy az évek alatt többször is fent töltött pár napot. Én ebből rögtön azt gondolom, hogy megcsalt. Ő azzal magyarázta, hogy csak kiváncsi volt, hogy kik vannak fent. Mellette láttam, hogy a vidéki lányokat is nézegette. Én nem nézteM volna ki ilyet belőle. Nem éreztem, hogy probléma lenne.

2022. dec. 13. 16:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
93%

#20-as ezt te honnan szeded, hogy csak annak néznék?

Nekem aztán 8 mit csinál, de én nem turném, hogy ezt csinálja a férjem, és egyáltalán mindegy, hogy csak beszélget vagy meg is fogja csalni, az a lényeg, hogy azt szeretné tenni ezért más nőket nézeget.

És ne haragudj de inkább vagyok egy elvalt nő, aki azzal van akivel akar, mint hogy szanaszét csaljanak, vagy még nőnek sem néznek, eléggé megalázó, hogy van egy férjed, aki legszivesebben más nőbe engedné a cuccot.

Akkor inkább engedje belém 10 pasas de legalább tudom, hogy mi van, mert pl én is azt akarom mint hogy a jövőben azon őrlődjek, hogy mikor fog félrelépni a dragalatos férjem...

2022. dec. 13. 22:15
 22/26 anonim ***** válasza:
52%
A #10-es kommented alapján a férjes egy önbizalomhiányos suttyó. Csak azért van veled, mert "fix lyuk" vagy, de ha jönne más egyből ugrana
2022. dec. 13. 22:45
 23/26 anonim ***** válasza:
86%
De amúgy valszeg nem szedett össze csajt a férjed, csak nézelődött. Tinderen nem könnyű egy átlagos pasinak. Viszont a "rosszlanyok"-at nem tudom hová tenni. Vagy csak nézegette...vagy rendelt is valamit
2022. dec. 13. 22:48
 24/26 anonim ***** válasza:
52%
A fix feleség fix napi szexszel a világ legunalmasabb kombója. Mondom ezt férjként. Ha 2X nincs szex amikor én akarnám, az viszont felpörget. A napi 8 órás kötelező dugás viszont más nők karjaiba kergetett. Szóval tök jól hangzik az hogy te mint feleség mindent megtettél, de valójában ezzel vágod magad alatt a fát. Egy férjet krvára nem kell kiszolgálni mint egy hulyegyereket, krvára nem kell szexuálisan alárendelődni neki. Pont ilyenkor mondják hogy a legjobb nőt is unja valaki.
2022. dec. 13. 22:49
 25/26 anonim ***** válasza:
91%

Kedves 24-es akkor hogy van... mondjuk német a szexre, mert ha megkap mindent megun és elmegy félre. De kapjon meg mindent, mert ha nem, akkor elmegy félre máshol keresni:)

Hogy is kell ezt csinálni?!

2022. dec. 14. 18:20
 26/26 anonim ***** válasza:
67%

25. Te vagy a nő! Neked kell érezni, pont ettől a tulajdonságtól vesznek meg a férfiak. Most mondjam azt, ettől a "tudástól" jó nő a nő?!

A másik dolog meg az, hogy ha egy nő egyből odadobja magát egy hapsinak, azt szeretik. Ingyen szex amiért nem is kellett sokat melózni. Nagy respekted nem lesz, sokat nem veszítenek veled ha lelépsz. Viszont jó vagy egy biztos pontnak, ürítésre ideális. Otthon azért nem jó a fix minden napos szex, mert gyakorlatilag a vágy átmegy a fix ürítésbe. A lényeg a VÁGY! A vágy meg a fantáziálásnál kezdődik, nem ott hogy tudom hogy ma is fixen reszelhetek meg izzadhatok. 2-3 nap alatt a tesztoszteron szint is sokkal magasabb lesz, ami ráadásul a vágyat is fokozza. Nem török pálcát mások felett sem, mert vannak kényszeres orgazmus függők is, de ők is lehet hogy keresik házon kívül is a lehetőségeket.

2022. dec. 22. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!