Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves vagyok.25 év jónak gondolt házasság után tudtam meg,hogy a férjemnek szeretője van.Ti lenyelnétek ezt vagy válnátok?
Egy kedves ismerősöm felnyitotta a szemem,hogy a párom félrelép..már 1 éve.Fotókat is készített róluk,félreérthetetlenek a képek.Még nem mondtam el neki,mert sokkban vagyok és meghallgatnák pár véleményt.A gyerekek felnőttek,de itt a közös hatalmas ház és hitel..gyönyörű kert,amit a férjem rendez.Meg kb minden mást..dolgozok persze,de nem tudom mi a számla befizetés,mestert hívni,tüzelés stb mert ő mindent elintéz.Igaz 3 éve nem volt köztünk szex,igen..igy van..semennyi.
Valahogy olyanok lettünk egymásnak min 2 testvér vagy barát.
Ez az én hibám is..42 évesen klimax,azóta aszexuálus vagyok.Azt hittem neki sem hiányzik már(53 éves)
Fogadjam el,hogy igy eljek tovább a kényelmes hazugságban ahol egy házi cseléd vagyok,de a szerelmet,szexet,kirándulásokat,ajándékokat a másik nő? Ti mit tennétek?
Én ezt nem értem. Te nem fekszel le vele. Nem is akarsz. De vele akarsz maradni, mert ház meg kert. Akkor most mi a problémád? Hogy más boldogan lefekszik vele? Ne feküdjön le soha többé senkivel, mert csak, de te se fogsz?
38n
én egy ilyen kapcsolatban vagyok (remélem már csak voltam) egy 53 éves férfival, akinek a felesége is ennyi idős.
most lépünk az 5. évbe, hogy a szeretője vagyok
sosem beszélt a feleségéről nekem, csak tudom, hogy van. mindig rendezett, tiszta és vasalt a ruhája stb.
érdekes ezt így olvasni a feleség szemszögéből
a szerelmet,szexet,kirándulásokat,ajándékokat a másik nő
ez így nem igaz.. nem szerelmes belém.
ajándékot sosem adott.
kirándulás sosem volt, mert nagyon odafigyel, hogy senki ne lásson minket együtt. szex az van, nagyon magas a libidója, és nagyon jó szexpartner
nekem miért jó ez?
egyfelől tudom, hogy használ. a szerelmet nem én kapom, hanem a felesége. tiszteli és szereti. engem nem.
másfelől megkapom azt, amire szükségem van: van is meg nincs is kapcsolatom.
Ha neked nyomós indok, hogy nagy házatok van, kert, meg távirányító, akkor csukd be a szemed és játszd el a mintacsaládot. Szánalmas hozzáállás, meg is érdemled. Önbecsülésed nulla.
Hat évig voltam szeretője egy férfinek, mi is 50 év körüliek vagyunk, ők is 25 éve házasok. Én robbantottam mert elegem lett a huzavobából. A pasi a feleségével maradt, a feleség büszkén hangoztatta, hogy őt szereti, mert őt választotta. Aha...őt választotta, mert a nő végezni akart magával. Meg mondta a nő, hogy neki milyen sok a veszíteni valója, több lakás, jó kereset, stb. A pasi meg még mindig nekem írogat, nem tud tullépni azon, hogy köztünk vége van. De mindenkinek szabad döntése, hogy eli tovább a látszat boldogság életét, vagy mer lépni.
De csak hogy tudd, aki évekig megcsal, az nem szeret, de mégcsak nem is tisztel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!