Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 50 éves vagyok.25 év jónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 éves vagyok.25 év jónak gondolt házasság után tudtam meg,hogy a férjemnek szeretője van.Ti lenyelnétek ezt vagy válnátok?

Figyelt kérdés

Egy kedves ismerősöm felnyitotta a szemem,hogy a párom félrelép..már 1 éve.Fotókat is készített róluk,félreérthetetlenek a képek.Még nem mondtam el neki,mert sokkban vagyok és meghallgatnák pár véleményt.A gyerekek felnőttek,de itt a közös hatalmas ház és hitel..gyönyörű kert,amit a férjem rendez.Meg kb minden mást..dolgozok persze,de nem tudom mi a számla befizetés,mestert hívni,tüzelés stb mert ő mindent elintéz.Igaz 3 éve nem volt köztünk szex,igen..igy van..semennyi.

Valahogy olyanok lettünk egymásnak min 2 testvér vagy barát.

Ez az én hibám is..42 évesen klimax,azóta aszexuálus vagyok.Azt hittem neki sem hiányzik már(53 éves)

Fogadjam el,hogy igy eljek tovább a kényelmes hazugságban ahol egy házi cseléd vagyok,de a szerelmet,szexet,kirándulásokat,ajándékokat a másik nő? Ti mit tennétek?

2022. dec. 27. 12:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
30%
Itt egyedul te fogodmegszivni. Egy gerfi boldogsagahoz ugyanis nem kertes haz kell hanem egy no, aki raadasul meg szep is. Siman morfondirozhat o is hogy lepjen le, csak teged sajnal. Amugyis ebben a korban mar ugy van vele az ember, hogy kockaztat a boldogsagerz. Ezt a pasit elvesztetted. Amugy ga szexeltel volna, akkor is. A pasiknak kell az ujdonsag, a fiatalabb, szebb no. Szoval ne hibaztasd magad. Ideje uj eletet kezdened.
2022. dec. 27. 18:01
 32/61 A kérdező kommentje:
A nő 49 éves,de gyönyörű..ez sajnos igaz..és önellátó,15 éve elvált,voltak fiatalabb szeretői de soha nem kötötte le magát.Lehet az én férjem is csak múló fellángolás neki.
2022. dec. 27. 18:06
 33/61 anonim ***** válasza:
71%

Én ezt nem értem. Te nem fekszel le vele. Nem is akarsz. De vele akarsz maradni, mert ház meg kert. Akkor most mi a problémád? Hogy más boldogan lefekszik vele? Ne feküdjön le soha többé senkivel, mert csak, de te se fogsz?

38n

2022. dec. 27. 18:09
 34/61 anonim ***** válasza:
71%
Azért egyáltalán nem biztos hogy a férj szivesen költözik össze a szeretővel akinek kamasz fia van...én nőként is ezerszer meggondolnam kell e a pasi gyereke a nyakamba. Hát még a férfi. Itt mindenki azt veszi el a masiktól ami jó neki és amig megmarad a komfortérzete.
2022. dec. 27. 18:13
 35/61 anonim ***** válasza:
70%
Ne szolj egy szot se, eljetek tovabb az eleteteket.
2022. dec. 27. 18:14
 36/61 anonim ***** válasza:
81%

én egy ilyen kapcsolatban vagyok (remélem már csak voltam) egy 53 éves férfival, akinek a felesége is ennyi idős.

most lépünk az 5. évbe, hogy a szeretője vagyok

sosem beszélt a feleségéről nekem, csak tudom, hogy van. mindig rendezett, tiszta és vasalt a ruhája stb.

érdekes ezt így olvasni a feleség szemszögéből

a szerelmet,szexet,kirándulásokat,ajándékokat a másik nő

ez így nem igaz.. nem szerelmes belém.

ajándékot sosem adott.

kirándulás sosem volt, mert nagyon odafigyel, hogy senki ne lásson minket együtt. szex az van, nagyon magas a libidója, és nagyon jó szexpartner

nekem miért jó ez?

egyfelől tudom, hogy használ. a szerelmet nem én kapom, hanem a felesége. tiszteli és szereti. engem nem.

másfelől megkapom azt, amire szükségem van: van is meg nincs is kapcsolatom.

2022. dec. 27. 20:41
 37/61 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó:se nem tiszteli, se nem szereti a feleségét, ennyi a tévedés a képletben.
2022. dec. 27. 21:00
 38/61 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem üljetek le és beszéljétek meg. Ha sikerül akkor maradhattok együtt. Fordított helyzetben, ha te igényelted volna a szexet és ő nem akarta volna akkor lehet te is vágytál volna egy férfira aki megért téged.
2022. dec. 27. 21:19
 39/61 anonim ***** válasza:
81%
Ezt ragozhatod de ennek a hàzassàgnak nevezett hazugságnak befellegzett...
2022. dec. 28. 00:10
 40/61 anonim ***** válasza:
72%

Ha neked nyomós indok, hogy nagy házatok van, kert, meg távirányító, akkor csukd be a szemed és játszd el a mintacsaládot. Szánalmas hozzáállás, meg is érdemled. Önbecsülésed nulla.

Hat évig voltam szeretője egy férfinek, mi is 50 év körüliek vagyunk, ők is 25 éve házasok. Én robbantottam mert elegem lett a huzavobából. A pasi a feleségével maradt, a feleség büszkén hangoztatta, hogy őt szereti, mert őt választotta. Aha...őt választotta, mert a nő végezni akart magával. Meg mondta a nő, hogy neki milyen sok a veszíteni valója, több lakás, jó kereset, stb. A pasi meg még mindig nekem írogat, nem tud tullépni azon, hogy köztünk vége van. De mindenkinek szabad döntése, hogy eli tovább a látszat boldogság életét, vagy mer lépni.

De csak hogy tudd, aki évekig megcsal, az nem szeret, de mégcsak nem is tisztel.

2022. dec. 28. 03:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!