Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nyomozzak? Év elején kiderült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomozzak? Év elején kiderült volt szeretője, de rendbehoztuk a házasságot, azt hittem. Kéthete láttam (helymeghatározó), bent van az irodában és megcsörgettem, úton vagyok hozzá. Azt mondta, ő már hazafele tart, ne menjek. 30 perc múlva otthon volt.

Figyelt kérdés

Mivel a kaland a kolleganővel volt, így gyanakszom. 26 év együtt.

Nyomozzak? Vagy jobb ha nem tudom? Vokt hasonló szitutok?

2022. dec. 17. 16:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett volna megcsorgetned, hanem meglepni inflagranti ha szexel továbbra is a kolleganovel... 🤦‍♀️
2022. dec. 17. 16:04
 2/17 anonim ***** válasza:
14%
Kommunikáció? Ja nem, az túl egyenes út lenne és konfliktussal járna! Jobb nyomozni utána, hátha találsz valami bizonyítékot amit az orra alá dörgölhetsz.
2022. dec. 17. 16:06
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem mondott semmit amikor rákérdeztem, miért nem közeledik, vagy miért hárít engem. Válasza: új gyógyszer, stressz. Kérdeztem van vkid? Nem. Majd kb 4-5 hét múlva lebukott. Na, most ezért nem kérdezem.
2022. dec. 17. 16:08
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy vele?

Csak azt érted el azzal, hogy "megbocsájtottál" neki, hogy magad teszed tönkre egy olyan férfi miatt, aki nem érdemli meg!

Vágd ki minél hamarabb, ha nem is csal meg most, megcsalt és valószínűleg meg is fog!

2022. dec. 17. 16:11
 5/17 anonim ***** válasza:
90%

Aki csalni akar, az csalni is fog. Csinálhatsz te bármit, ez az ő döntése.

Volt egy ismerősöm mindig bemutatta a telóját az asszonynak (tudták egymás kódját), hogy ő milyen rendes férj nincsenek titkai az asszony előtt.

Jah, jól átverte, mert az irodában az íróasztala fiókjában tartotta a másik telóját amiről az asszony nem is tudott. Munkaidőben azon kommunikált a szeretőjével. Kicsivel előbb elment a munkából a szeretőhöz, máskor meg ledolgozta.

A helymeghatározónak sincs sok értelme ha a munkahelyen a kolléganővel csal valakit a férj. 100%-an nem lehet senkit leellenőrizni. Ha csalni akar, akkor csalni is fog.

Azt kell megvizsgálni, hogy van e oka arra hogy megcsaljon?

Jó a házasságotok? Jó a kommunikáció? Kielégítő a szexuális élet? Vannak anyagi gondjaitok?

Ezekre a választ neked kell tudni.

Van olyan nő ismerősöm aki évek óta tudja hogy csalja a férje, de kifelé a nagyvilág felé fenntartják a tökéletes család látszatát. Elválni egyik sem akar az anyagi "összefonódások", és a kényszeres látszatfenntartás miatt. A "gyerekek" már nagykorúak. A nő hagyja magát alázni (egy csomóan tudják hogy a férjének mindig vannak női).

2022. dec. 17. 16:16
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Anyagilag ki vagy neki szolgáltatva, kérdező, vagy miért nem válsz el tőle? Vagy mégis minek vagy olyannal, akiben egyáltalán nem tudsz megbízni?
2022. dec. 17. 16:17
 7/17 anonim ***** válasza:
20%
Én egy esetben tudok az ilyesmit megbocsájtani: ha teljes diszkréció mellett intézi a dolgait úgy, hogy ebből én az ég világon semmit ne vegyek észre! Az, ha a szexben alulteljesít, vagy a család erőforrásait használja ( idő, kapacitás, pénz stb) , azzal már megkárosít! Ugyanez vonatkozik a nemi betegségre is.
2022. dec. 17. 16:19
 8/17 A kérdező kommentje:
Közös vállalkozás, ami az én fizetésem biztosítja. Ház, autók, apósékkal közös ingatlan ( ikerház). Nincs szex.
2022. dec. 17. 16:27
 9/17 anonim ***** válasza:
36%

Oké #7-es hogy "ha teljes diszkréció mellett intézi a dolgait", de mégiscsak beledugdossa a szerszámát egy másik nőbe, és utána beléd is, ha csak havonta egyszer, akkor is gyomor kell hozzá.

Attól hogy "diszkrét", még megteszi. A diszkréció egyenlő a hazugsággal. Tök mindegy hogy besikerül e egy kis nemi betegség vagy sem. Nem is értem hogy vannak nők akik ezt elnézik? Bár a mai, hitelekkel túlterhelt világban, ahol a vagyonközösség miatt sokan nem tudnak szabadulni a másiktól, valahol érthető miért van egyeseknek erős gyomra (rá vannak kényszerülve).

2022. dec. 17. 16:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze #2-es ez így működik:

- Laci megcsalsz?

- Őőő...most, hogy kérded Jutka, igen. Honnan tudtad?

Vagy mégis hogy képzelted?

2022. dec. 17. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!