Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nyomozzak? Év elején kiderült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomozzak? Év elején kiderült volt szeretője, de rendbehoztuk a házasságot, azt hittem. Kéthete láttam (helymeghatározó), bent van az irodában és megcsörgettem, úton vagyok hozzá. Azt mondta, ő már hazafele tart, ne menjek. 30 perc múlva otthon volt.

Figyelt kérdés

Mivel a kaland a kolleganővel volt, így gyanakszom. 26 év együtt.

Nyomozzak? Vagy jobb ha nem tudom? Vokt hasonló szitutok?

2022. dec. 17. 16:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

Akkor ha nincs szex ha nem is a kolléganőt gyömöszöli, valakit biztosan.

És ha lenne is együttlét köztetek akkor is megtenné, mert annak ellenére, hogy megcsalt te elnézted neki.

Vagy kidobnám, vagy nekem is lenne szeretőm azt nem kéne azon agyalnom, hogy félrekúr

(Bár nyilván ezt teszi).

2022. dec. 17. 16:33
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
9, nem nézem el, abban a pillanatban keresek én is szeretőt, amit egy percig nem tartok titokban a férjem előtt! Mármint, ha lebukott és nem lehetséges a válás.
2022. dec. 17. 18:01
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
Közös vállalkozás... Nincs ott valaki, akiből ilyen esetben kinéznéd az együttérzést? A munkahelyi afférok mindig kiderülnek a munkahelyen.
2022. dec. 17. 19:08
 14/17 anonim ***** válasza:
92%
És miután kiderült továbbra is együtt dolgoztak??? Nagyon kis naiv asszonyka vagy te hallod 😀
2022. dec. 18. 04:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Tuti van viszonya
2022. dec. 18. 14:07
 16/17 anonim ***** válasza:
56%

Megesik.

N

2023. jún. 6. 15:02
 17/17 anonim ***** válasza:
78%

“rendbehoztuk a házasságot, azt hittem”

“Közös vállalkozás, ami az én fizetésem biztosítja. Ház, autók, apósékkal közös ingatlan ( ikerház). Nincs szex.”

Ja, így volt, amikor rendben volt? És most is ez van? Akkor miért nyomoznál? Hiszen minden rendben, vagy mégsem?

2023. jún. 7. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!