Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem OTTHON dugott, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem OTTHON dugott, a közös ágyunkban, amíg elutaztam. Ezt már én se tudom megbocsátani. Hogy tehetett ilyet?! (Szerinte nyitott kapcsolatban vagyunk, szerintem viszont nem.) Randikat, félrekeféléseket megbocsátottam, na de OTTHON AZ ÁGYAMBAN?!

Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 01:19
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Már eleve ki kellett volna dobni mikor felhozta hogy szerinte nyitott kapcsolatban vagytok.
2022. szept. 16. 01:20
 2/32 anonim ***** válasza:
94%

Ha szerinted nem vagytok nyitott kapcsolatban akkor miért bocsátottál meg annyi félrekefélést meg randizást? Az hogy az ágyatokban töcsköl sem első eset, te sem lehetsz ennyire naív.. Ha eddig mindent megtehetett te meg mindenért megbocsátottál? Ez alkalom után is ez lesz, szal felesleges a szájtépés a hozzászólóktól.

Igazából megérdemlitek egymást. Mert ezt tipikus esete annak ha valaki hagyja magát. Más épeszű már pattintott volna. Szép életet!

2022. szept. 16. 01:32
 3/32 anonim ***** válasza:
91%

alapvető szabály hogy megcsalást nem bocsátunk meg, mert a másik vérszemet kapp és ad1 folytatja ad2 ilyet csinál mint most pl

már akkor ki kelett volna basznod amikor hasonlo irányba indult meg és kiderült, de mivel semmire se tartod magad megbocsátottál és látod az eredményét ezt csak magadnak köszönheted

az h egy undorito gerinctelen féreg a faszi az egy másik dolog de látszólag nem igen érdekli ahogy te se, de amúgy te jöttél vele össze és hagytad idáig fajulni a dolgokat

2022. szept. 16. 01:45
 4/32 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként, hogy derült ki a dolog?
2022. szept. 16. 01:49
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
"(Szerinte nyitott kapcsolatban vagyunk, szerintem viszont nem.)" ??? <-> "Randikat, félrekeféléseket megbocsátottam"
2022. szept. 16. 02:18
 6/32 A kérdező kommentje:

5.: Egy nem nyitott kapcsolatban is sokan sokmindent megbocsátanak... Én is így tettem.

4.: Hogy, hát arra értem haza, hogy idegen női parfümtől szaglik a háló, használt koton a fürdőszobai kukában, és a dugós playlist volt betéve.

2022. szept. 16. 02:48
 7/32 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem egy kick-box meccs vele megoldja a problémát.
2022. szept. 16. 05:31
 8/32 Mathus ***** válasza:
66%
a kérdésre: eddig nem volt otthon szex, most már lett. igy is lehet nézni.
2022. szept. 16. 06:24
 9/32 anonim ***** válasza:
83%
válás.
2022. szept. 16. 06:40
 10/32 anonim ***** válasza:
36%

Hát ezt félig magadnak köszönd.

Szerintem maradjatok együtt, csináljatok még gyermekeket.

Tudod...egy jóasszony mindent megbocsááájt.."

2022. szept. 16. 06:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!