Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem OTTHON dugott, a közös ágyunkban, amíg elutaztam. Ezt már én se tudom megbocsátani. Hogy tehetett ilyet?! (Szerinte nyitott kapcsolatban vagyunk, szerintem viszont nem.) Randikat, félrekeféléseket megbocsátottam, na de OTTHON AZ ÁGYAMBAN?!
Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 01:19
11/32 anonim válasza:
Amikor megbeszéltétek, hogy "nyitott kapcsolatban" lesztek, világosan lefektetted ennek a határait? Mert ha nem, akkor csak magadat vádolhatod. A szabályokat visszamenőleg megírni nem korrekt dolog, s nem várhatod el, hogy a férjed kitalálja, hogy neked mi az, ami már sok. Az emberek nem gondolatolvasók.
12/32 Mathus válasza:
#12: onnantól lesz egy kapcsolat nyitott kapcsolat rendszerint, hogy a feleség kijelenti 1-2-3 gyerek után, hogy szex nuku. ha nem tetszik, akkor keress egy nálad is szerencsétlenebbet apjok muhaha. ez 99%-ban így, vagy ígyebbül megy, a poliamor kapcsolatok ritkák mint a fehér holló, meg azt intelligensebben csinálják a partnerek és ott mindketten.
14/32 anonim válasza:
Már ott baj van b...eg, hogy a korábbi félrekufircolások felett szemet hunytál. Most csodálkozol? Nem volt elég kihívás neki a sima félredugás, vagy logisztikailag csak úgy volt megoldható, ha hozzátok viszi fel a luvnyát. Sajnállak, kellemetlen helyzet, mi több, felháborító. Nem maradnék együtt olyannal, aki képes ezt megtenni velem.
15/32 anonim válasza:
Azért neked is tekintélyes mértékű defekt van az elmédben.
Az, hogy mással randizik? Jólvanazúgy. Az, hogy mást dug? Áh, az is rendben van. De hogy az ágyban csinálja? Mekkora szemét gazember!
16/32 anonim válasza:
Csak azzal tortenik meg masodszor is a megcsalas, aki az elsot megbocsatja.
17/32 anonim válasza:
Legközelebb a hátadon fogja megrakni a nőt és te majd szépen azt is megbocsátod. Ha eddig engedelmes lábtörlő voltál akkor már örökre az maradsz. Gratulálok!
18/32 anonim válasza:
Ott volt kényelmes, én is az ágyamba hívom a szeretőm. N
19/32 anonim válasza:
#6 A dugós playlisten felröhögtem.
20/32 anonim válasza:
Dugós playlist..:-DDD Ilyen kell nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!