Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik nem nyitott kapcsolatban élnek, és boldognál-boldogtalannál bepróbálkoznak online vagy személyesen, hogyhogy nem félnek, hogy valaki majd beköpi őket az asszonynál?
Nem ismerkedem online.
Nincs online profilom sehol.
Nem ismerkedem olyan helyen, ahol ismernek.
Nem adom meg a valódi nevem, sem a valódi telefonszámomat.
FÉRFI vagyok, nem hülye.
A hülyék lebuknak. De egy férfi aki ezt csinálja évek, évtizedek óta kiszúrja a megfelelő alanyt. Ket mocsok szerintem mindig egymásra talál.
Meg zömében nem szingli nőknél kopogtatnak, hanem olyanoknál, akiknek szinten van vesztenivalója.
Nagyon sok ilyen kollégám/évfolyamtársam/ismerősöm próbálkozott ilyen gagyi módon velem.
Küldtem tovább az asszonynak mindent, amit csak tudtan. 😂 Egyrészt, mert mi nők tartsunk össze, másrészt meg ha együtt is maradnak, legalább messzire elkerül az az ember. Szóval valóban teljesen megérte nekem.
"mi nők tartsunk össze"
😂😂😂
Világ nőtársai, egyesüljetek! Да!
5. 4. és hasonló "kűdöm a zaszonynak" típusok.
Nem féltek, hogy aztán a pasi 45-ös bakancsa az arcotokba tapos?
7
Miért félnék? Majd féljen ő, ha valaki seggbekúrja a börtönben. A megcsalónál csak az a hitványabb féreg, aki nőket bánt...
Egyébként meg rengeteg normális férfi vesz körül, szinte mindig védve vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!