Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem OTTHON dugott, a közös ágyunkban, amíg elutaztam. Ezt már én se tudom megbocsátani. Hogy tehetett ilyet?! (Szerinte nyitott kapcsolatban vagyunk, szerintem viszont nem.) Randikat, félrekeféléseket megbocsátottam, na de OTTHON AZ ÁGYAMBAN?!
#25: épeszű nő nem szexmegvonásal büntet, meg ha vmi baja van deréktól lefele/nyaktól felfele, akkor nem azt mondja a pasijának, aki már a falat kaparja, hogy keress egy nálad is szerencsétlenebbet, hanem terápiára/orvoshoz megy. mert a nőknél is létezik szexuális diszfunkció, ami egy csomó más szervi baj jele lehet (mint ahogyan a férfiaknál sem kedv kérdése az impotencia).
aztán mikor úgyjár, mint fent akkor szalad a gyakorira(!!)
25
Az élet nem ennyire fekete és fehér. Nem azt mondom, hogy nincs igazad, csak azt, hogy a kérdés egy kiragadott probléma, nem a teljes kép egy kapcsolat mozgatórugóiról.
Ki, hogy... Én nem vagyok híve annak, hogy még jobban megalázzuk azt, aki amúgy is megalázottnak érzi magát, még ha ez részben a saját hibája is.
27 így van, simán lehet egy seggarc a pali, aki összevissza hazudozik, manipulál, talán gyerek is van, ezért a nő, pláne, ha nem erős jellem, meg jaj, mit szólnak a rokonok, stb, nem feltétlenül tud mindig kilépni az ilyen kapcsolatokból.
Aztán meg itt is ömlik rá, hogy "szerencsétlen lábtörlő, meg is érdemled!", amivel valószínűleg nem a kellő hatást érjük el, ezzel csak a szégyene növekszik.
Szerintem több empátiát érdemelnek ezek a kérdezők.
27: az volt az eredeti kerdes, hogy tehetett ilyet a ferj? Nos, leirtuk neki. Ugy, hogy ez egy diszfunkcionalis kapcsolat, amiben biztosan aranybol van a ferfi farka avagy lapatolja haza a sok penzt, ezert lehet neki elnezni dolgokat. Ha valaki kiir ilyet, vallalja azt is, hogy sokan le fogjak ot szolni, akik nem igy elnek.
Arrol nem beszelve, hogy itt mindig jonnek a gyerekekkel. Mit fog latni a gyerek? Milyen parkapcsolata lesz kesobb? Ha fiu, azt tanulja, nyugodtan megalazhatja a baratnojet mert ugyis meg lesz bocsatva, ha pedig lany, az a szerepe, hogy rongy legyen???
En azert arra is kivancsi lennek, mit szolna a ferj, ha a kerdezo jelentene be, hogy o is megcsalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!