Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nyitott kapcsolatban vannak azok ezért csinálják?
Mert valaki nem olyan típus, hogy "beérje" egy partnerrel, de szereti a párját.
Nekem ez az életforma nem jön be, de nem ítélem el azokat, akiknek igen. Ha így jó, csinálják. Sokkal emberségesebb, mint megcsalni a másikat.
Nem hiszem, hogy emberségesebb a másikat belekényszeríteni ilyesmibe. Semmivel sem jobb szerintem, mint a megcsalás. Tény, hogy a másik önként vállalja, hogy belemegy, de ha nem vállalja, akkor tudja, hogy megcsalás lesz. Kisebbik rossz alapon eltűri ezt. De nem hiszem, hogy ez mindkét félnek jó.
Azt sem hiszem, hogy ahol szerelem van, ott ne érné be az ember a partnerével.
Nem minden nyitott kapcsolat ugyanolyan. Van az a típus, amikor 2 alapvetően nem monogám ember, aki azért mégis érez vmi mélyebb kapcsot a másik iránt, vagy szüksége van a párkapcsolat nyújtotta előnyökre, megbeszéli, hogy szabad a félrekufirc. Ilyen kapcsolatot is ismerek, ők tök jól megvannak. Itt csak az a necces, ha gyereket is akarnak, mert akkor a gyerekre való tekintettel 2x is meg kell gondolni, hogy ezt hirdetik-e, és hogy nyilvánosan találkoznak-e az aktuális x. partnerrel.
Meg van az a fajta is, ami sztem sajnos több, hogy összejön egy monogám egy olyannal, aki monogámnak mutatja vagy hazudja magát, mert számítóan ki akarja használni a másikat (azért egy párkapcsolatban van fix szex, aztán összeköltözésnél több a pénz, közösen könnyebb hitelt felvenni házra, meg van osztva min. a házimunka), aztán amikor már úgy be vannak kuckózva a kapcsolatba, és már megkedveltette magát eléggé a másikkal ahhoz, hogy ne 100% azonnali lapát legyen a felvezetés, jön a bomba, hogy "drágám, legyen inkább nyitott kapcsolat, az úgy jobb". A másik meg, ha nagyon szereti őt, fél az egyedülléttől, van egyéb veszítenivalója, akkor belemegy :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!