Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ne keressem?
Sziasztok! :)
Van egy srác... már elég régóta ismerjük egymást,és mostanában elég sokat beszélgetünk.
Én nem akarok komoly kapcsolatot...és ő se.
Szóval,megbeszéltük,hogy "nyitott" kapcsolatban leszünk,vagyunk...csak hogy most ő nem lakik közel,így csak néha tudunk találkozni. 2-án találkozunk,de most valami furcsa dolog van vele :OO mindennap munka után,egyből rám ír,és nagyon sokat beszélünk. Tegnap este is sokat beszéltünk,csak valamiért elromlott a laptopom,és kikapcsolt... amikor bekapcsoltam és vissza léptem,már nem volt fent,elköszönt. írtam neki sms-est,és fb-n is... fent volt délelött,láttam,de nem írt. írtam neki,hogy... haragszol? erre se írt. most .. mi lehet vele? mindig ír,mindig ő ír rám,ő hív fel,de most bármit csinálok nem reagál. Ne keressem?
Köszi a válaszokat.
de nekem nem az a bajom,ha nem ír,és egésznap nem beszélünk,mert alapból csak éjjel szoktunk,munka után beszélni.
Az a baj,hogy ugyanúgy fent van,elérhető,és így nem reagál semmire. mert ha azt írja hogy,dolgom van,majd beszélünk,akkor tiszta happy minden :D de ennyi se,semmi :O
Kategóriát nem teljesen értem...
Nyitott kapcsolat szóval nem fontos válaszolnia,lehet pihi kell neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!