Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ne keressem?
Sziasztok! :)
Van egy srác... már elég régóta ismerjük egymást,és mostanában elég sokat beszélgetünk.
Én nem akarok komoly kapcsolatot...és ő se.
Szóval,megbeszéltük,hogy "nyitott" kapcsolatban leszünk,vagyunk...csak hogy most ő nem lakik közel,így csak néha tudunk találkozni. 2-án találkozunk,de most valami furcsa dolog van vele :OO mindennap munka után,egyből rám ír,és nagyon sokat beszélünk. Tegnap este is sokat beszéltünk,csak valamiért elromlott a laptopom,és kikapcsolt... amikor bekapcsoltam és vissza léptem,már nem volt fent,elköszönt. írtam neki sms-est,és fb-n is... fent volt délelött,láttam,de nem írt. írtam neki,hogy... haragszol? erre se írt. most .. mi lehet vele? mindig ír,mindig ő ír rám,ő hív fel,de most bármit csinálok nem reagál. Ne keressem?
Köszi a válaszokat.
aranyosak vagytok,hogy írtatok :D
de attól még,hogy "durcizok" azért,mert nem ír, nem azt jelenti hogy nem való nekem a nyitott dolog. :D
mert neki van,nagyon nagyon sok lány ismerőse, elég ismert ember,és én egyáltalán nem vagyok féltékeny. hol érdekelne már,hogy melyikkel van? nem érdekel,nem kell nekem beszámolnia,nem várok el tőle semmit, de normálisan viselkedhetne,ahogy én viselkedek vele. mert én nem akarok komolyat,attól függetlenűl vissza írok neki,amikor ő ír nekem.. ez nem nagy dolog :D vagy ő most azt érzi,hogy ráakaszkodtam,mert írtam? kur vára nem értem,ha egyszer azért hisztizik,hogy írjak rendesen,ha én írok akkor meg ráakaszkodok. :D ja meg kapcsolat? na az nem kéne... én nem vagyok képes rá,nem akarok szeretni,csak ragaszkodni,másnak meg nem fogok fájdalmat okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!