Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a pasim engedjen el másokkal szexelni?
Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy csak ugyanazzal szexelek életem végéig, de szeretném, ha csinálnánk kisbabát, családot. Ő max hármast/négyest fogadna el, de nekem ez felel meg.2021. jan. 3. 20:35
1/21 anonim válasza:
Akkor te úgy akarnád hogy te szexelhetsz mással de ő nem?
2/21 A kérdező kommentje:
Párszor megcsaltam, kiderült, azóta hisztizik, már nagyon unom, pedig szeretem, rendes alak
2021. jan. 3. 20:36
3/21 anonim válasza:
Hagyd el. Szegény fickó jobban jár nélküled.
4/21 anonim válasza:
Ne Legyen pasid/ Találj egy papucs cs1cskat 🤷🏻♀️
Amugy nyilván kamu kérdés
5/21 A kérdező kommentje:
Ha akar szexeljen, meg van neki engedve, de nem akar, azt mondta ha ugy alakul, akkor csinalja, de nem tesz ezért semmit
2021. jan. 3. 20:37
6/21 anonim válasza:
Csapj az asztalra, ha pattog csapd le.
Mutasd meg neki hogy hol a helye
7/21 anonim válasza:
Ezek szerint nem való neked párkapcsolat:D Ne húzd az idejét,ha tényleg nem bírod így,inkább szakítsatok. Lehet csak egy kis idő kell neked hogy "kiéld" magad és a vágyaidat,aztán ha ez megvolt akkor boldogan csinálod ugyanazzal életed végéig. Vagy lehet hogy nem,mindkét lehetőség rendben van,de mindenkéop ki kell találnotok valamit,szakítsatok vagy tartsatok szünetet,mert ez így senkinek sem jó
8/21 anonim válasza:
Ja bocsi miközben írtam a választ te is válaszoltál párszor...Inkább szakítsatok,szerencsétlen srác jobbat érdemel
9/21 A kérdező kommentje:
Más pasi örülne, ha mehetne. Nem tudom mi baja, pedig régen csajozógép volt. :(
2021. jan. 3. 20:43
10/21 anonim válasza:
Gyereket ne csináljatok ilyen felfogással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!