Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves vagyok.25 év jónak gondolt házasság után tudtam meg,hogy a férjemnek szeretője van.Ti lenyelnétek ezt vagy válnátok?
Egy kedves ismerősöm felnyitotta a szemem,hogy a párom félrelép..már 1 éve.Fotókat is készített róluk,félreérthetetlenek a képek.Még nem mondtam el neki,mert sokkban vagyok és meghallgatnák pár véleményt.A gyerekek felnőttek,de itt a közös hatalmas ház és hitel..gyönyörű kert,amit a férjem rendez.Meg kb minden mást..dolgozok persze,de nem tudom mi a számla befizetés,mestert hívni,tüzelés stb mert ő mindent elintéz.Igaz 3 éve nem volt köztünk szex,igen..igy van..semennyi.
Valahogy olyanok lettünk egymásnak min 2 testvér vagy barát.
Ez az én hibám is..42 évesen klimax,azóta aszexuálus vagyok.Azt hittem neki sem hiányzik már(53 éves)
Fogadjam el,hogy igy eljek tovább a kényelmes hazugságban ahol egy házi cseléd vagyok,de a szerelmet,szexet,kirándulásokat,ajándékokat a másik nő? Ti mit tennétek?
Hát, ha neked így megfelel, akkor maradjon minden.
Tényleg naivság azt gondolni, hogy egy 50-es pasinak nem kell szex.
Attól, hogy neked nincs igényed rá, más 50-es nőknek bőven van rá.
Önzőség elvárni a másiktól, hogy ne szexeljen, mert neked nincs igènyed ennyi idősen.
Ahhoz képest nincs rossz dolgod.
Nőként mondom, ilyen paraméterekkel jobban teszed, ha hallgatsz. Nyilvàn nem tehetsz a klimaxról, de úgy látszik, javítani se próbáltál semmit.
Viszonylag fiatal vagy, nem tudom, hogy szeretnél-e még párkapcsolatot, de nincsenek túl pozitív kilátások így rá.
A másik, hogyha ő keresi kettőtök közül a valódi pénzt, akkor hiába lenne tiéd a fél ház ára a válás után és abból lehet talán tudnál venni egy kislakást, erősen csökkenne az életszínvonalad. Pl. ha te keresel 200 ezret, ő 500 ezret és most azt megosztjátok, utána 200-ból élni annak te sem örülnél és éreznéd a különbséget. A gyerekek is felnőttek már, szóval gyerektartást sem kapnál.
Amúgy a most 80 feletti nagypapám azt mondta ő pl. kb. 65 éves koráig szexelt, igaz 60 felett már viagrával, de tényleg nem értem miért gondolja valaki, hogy egy 53 évesnek nem kell már a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!