Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 50 éves vagyok.25 év jónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 éves vagyok.25 év jónak gondolt házasság után tudtam meg,hogy a férjemnek szeretője van.Ti lenyelnétek ezt vagy válnátok?

Figyelt kérdés

Egy kedves ismerősöm felnyitotta a szemem,hogy a párom félrelép..már 1 éve.Fotókat is készített róluk,félreérthetetlenek a képek.Még nem mondtam el neki,mert sokkban vagyok és meghallgatnák pár véleményt.A gyerekek felnőttek,de itt a közös hatalmas ház és hitel..gyönyörű kert,amit a férjem rendez.Meg kb minden mást..dolgozok persze,de nem tudom mi a számla befizetés,mestert hívni,tüzelés stb mert ő mindent elintéz.Igaz 3 éve nem volt köztünk szex,igen..igy van..semennyi.

Valahogy olyanok lettünk egymásnak min 2 testvér vagy barát.

Ez az én hibám is..42 évesen klimax,azóta aszexuálus vagyok.Azt hittem neki sem hiányzik már(53 éves)

Fogadjam el,hogy igy eljek tovább a kényelmes hazugságban ahol egy házi cseléd vagyok,de a szerelmet,szexet,kirándulásokat,ajándékokat a másik nő? Ti mit tennétek?

2022. dec. 27. 12:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
88%

#28,30 igaz,de a többi válaszólónak is!!

#40 pedig igen jól felvázolta az egyik verziót a látszatra,külsőségekre adó házasságra!

Kérdező,ahogy írtad(megölnéd),mert nem tudsz ránézni stb.a férjedre,miért is van ilyen gondolatok? Mert Te hoztál egy döntést,hogy(nincs szex)?!

2022. dec. 28. 05:46
 42/61 anonim ***** válasza:
70%
Hogy fogsz mellé feküdni? Költözz át másik szobaba, minek alszol meg mellette? Minek eljatszani a házastarsakat otthon? Majd tarsaságban reprezentáltok együtt, meg nyomogatjátok otthon a gombokat, ő meg szexel mashol. Ha ez eddig neked megfelelt szex nélkül, nem értem, miért akarod most "megölni", mikor ez kiderült. Te úgyse akarsz vele lefeküdni.
2022. dec. 28. 10:12
 43/61 anonim ***** válasza:
73%
Hát én is félrementem volna.N
2022. dec. 28. 10:58
 44/61 anonim ***** válasza:
81%
Le kell zárni azt, ami nem működik. Jobb, ha te lépsz először, mert ha szerelmes lesz és megbolondul rosszul is járhatsz.
2022. dec. 28. 12:36
 45/61 anonim ***** válasza:
89%
Tedd próbára! Dobd ki, ha ezután legalább egy évig udvarol, keres, hív, randizni akar, úgy, hogy nem engeded vissza, akkor van esélyed. Ha nem így tesz, akkor meg örülj neki hogy megszabadultál tőle. Sok szerencsét kívánok! :)
2022. dec. 28. 14:31
 46/61 anonim ***** válasza:
45%
Vagy lenyeled vagy elválsz, Én 10 éve dugok félre de megmondtam asszonynak ha nem ad lukat keresek máshol. Azota már a kolleganöjét is meghuztam és rendszeresen meg is huzom. Tudja de nem érdekli csak diszkrét legyek és ne hozzam haza a kurvákat ez érdekli. Ennyi
2022. dec. 28. 17:27
 47/61 anonim ***** válasza:
43%
Lehet hogy a szeretője lenyeli
2022. dec. 29. 22:22
 48/61 anonim ***** válasza:
100%

Ez érdekes.

Biztos hogy jót tett ez a kedves ismerős azzal hogy szólt?

Jobb most?

Amúgy mit vártál a férjedtől? Hogy kukázta a szexet mert neked nincs szükséged rá?

És ha le ültél volna anno erről beszélni, mert hát ez lett von a a részedről a minimum, , adtál volna neki engedélyt erre?

És ha kirakod, mi lesz?

Majd kapkodni fognak érted jobbnak jobb pasik?

Miért is?

Gondold végig az ő fejével is, meg azt is hogy mit várhatsz ha neki állsz balhézni.

A sok önérzetes nő aki ott írogatja hogy ne hagyd annyiban, nincs a helyedben

Nekik nem drága semmi...

2023. jan. 26. 16:02
 49/61 anonim ***** válasza:
24%
46 os kemèny vagy. Nem semmi türelmü felesèged van. Ritka az ilyen asszony becsüld meg. Bàr ha nem ad lukat akkor ezt ő maga okozta.
2023. jan. 27. 04:38
 50/61 anonim ***** válasza:
35%

45

Minek dobja ki?

És milyen jogon?

Mert azt tette a férfi amit ezek után mindenki tett volna?

És utána mi lesz?

Kinek fog kelleni egy olyan nő akivel semmi szex nem lesz?

2023. jan. 27. 08:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!