Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves vagyok.25 év jónak gondolt házasság után tudtam meg,hogy a férjemnek szeretője van.Ti lenyelnétek ezt vagy válnátok?
Egy kedves ismerősöm felnyitotta a szemem,hogy a párom félrelép..már 1 éve.Fotókat is készített róluk,félreérthetetlenek a képek.Még nem mondtam el neki,mert sokkban vagyok és meghallgatnák pár véleményt.A gyerekek felnőttek,de itt a közös hatalmas ház és hitel..gyönyörű kert,amit a férjem rendez.Meg kb minden mást..dolgozok persze,de nem tudom mi a számla befizetés,mestert hívni,tüzelés stb mert ő mindent elintéz.Igaz 3 éve nem volt köztünk szex,igen..igy van..semennyi.
Valahogy olyanok lettünk egymásnak min 2 testvér vagy barát.
Ez az én hibám is..42 évesen klimax,azóta aszexuálus vagyok.Azt hittem neki sem hiányzik már(53 éves)
Fogadjam el,hogy igy eljek tovább a kényelmes hazugságban ahol egy házi cseléd vagyok,de a szerelmet,szexet,kirándulásokat,ajándékokat a másik nő? Ti mit tennétek?
#28,30 igaz,de a többi válaszólónak is!!
#40 pedig igen jól felvázolta az egyik verziót a látszatra,külsőségekre adó házasságra!
Kérdező,ahogy írtad(megölnéd),mert nem tudsz ránézni stb.a férjedre,miért is van ilyen gondolatok? Mert Te hoztál egy döntést,hogy(nincs szex)?!
Ez érdekes.
Biztos hogy jót tett ez a kedves ismerős azzal hogy szólt?
Jobb most?
Amúgy mit vártál a férjedtől? Hogy kukázta a szexet mert neked nincs szükséged rá?
És ha le ültél volna anno erről beszélni, mert hát ez lett von a a részedről a minimum, , adtál volna neki engedélyt erre?
És ha kirakod, mi lesz?
Majd kapkodni fognak érted jobbnak jobb pasik?
Miért is?
Gondold végig az ő fejével is, meg azt is hogy mit várhatsz ha neki állsz balhézni.
A sok önérzetes nő aki ott írogatja hogy ne hagyd annyiban, nincs a helyedben
Nekik nem drága semmi...
45
Minek dobja ki?
És milyen jogon?
Mert azt tette a férfi amit ezek után mindenki tett volna?
És utána mi lesz?
Kinek fog kelleni egy olyan nő akivel semmi szex nem lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!