Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves vagyok.25 év jónak gondolt házasság után tudtam meg,hogy a férjemnek szeretője van.Ti lenyelnétek ezt vagy válnátok?
Egy kedves ismerősöm felnyitotta a szemem,hogy a párom félrelép..már 1 éve.Fotókat is készített róluk,félreérthetetlenek a képek.Még nem mondtam el neki,mert sokkban vagyok és meghallgatnák pár véleményt.A gyerekek felnőttek,de itt a közös hatalmas ház és hitel..gyönyörű kert,amit a férjem rendez.Meg kb minden mást..dolgozok persze,de nem tudom mi a számla befizetés,mestert hívni,tüzelés stb mert ő mindent elintéz.Igaz 3 éve nem volt köztünk szex,igen..igy van..semennyi.
Valahogy olyanok lettünk egymásnak min 2 testvér vagy barát.
Ez az én hibám is..42 évesen klimax,azóta aszexuálus vagyok.Azt hittem neki sem hiányzik már(53 éves)
Fogadjam el,hogy igy eljek tovább a kényelmes hazugságban ahol egy házi cseléd vagyok,de a szerelmet,szexet,kirándulásokat,ajándékokat a másik nő? Ti mit tennétek?
"gyönyörű kert,amit a férjem rendez.Meg kb minden mást..dolgozok persze,de nem tudom mi a számla befizetés,mestert hívni,tüzelés stb mert ő mindent elintéz"
Nem mártírkodnék, hogy cseléd vagyok, mert nem úgy tűnik.
"Valahogy olyanok lettünk egymásnak min 2 testvér vagy barát"
Akkor miért irigyled a szerelmet és szexet a férjedtől? Ha nem tetszik válj el vagy beszéljétek meg a szabályokat.
De ha te nem szexelsz vele miért zavar ennyire hogy ő mással van??
Te elvárod hogy ő megértse te nem akarsz szexet vele, de ő is joggal várja el, hogy te megértsd, hogy neki meg igenis szüksége van még rá!! Te tulajdonképpen kényszeríted őt valamire úgy, hogy te viszont még nem vagy hajlandó változtatni a helyzeten (nyilván most már késő hogy vele akarj szexet). Ugye érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!