Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lánybúcsús megcsalást hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánybúcsús megcsalást hogyan tehetném jóvá?

Figyelt kérdés
Múlt szombaton volt a lánybúcsúm egy barátnőm lakasán, ahova a barátnőim meghívtak a sztriptíztáncos pasit. Nagyon erős volt köztünk a kémia, végül elmentünk az egyik szobába. Eszméletlen volt vele az előjáték, a szex, életemben először volt multiorgazmusom. Több menetet is együtt voltunk. Barátnőim tudják, megkértem őket,hogy ez maradjon a mi titkunk. Lelkileg azóta nagyon mardos a bűntudat, egyfolytában arra gondolok,hogy valahogyan el kellene mondani a páromnak mégis ezt, mert felemészt az egész, nem érdemli meg azt, amit tettem vele. Nem szeretném, hogy rámenjen a kapcsolatunk arra, hogy spiccesen volt egy rossz döntésem.

#leánybúcsú #megcsalás #sztiptíztáncos
2022. nov. 14. 13:38
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem is full kamu a kerdes!

De arra tenyleg jo volt, hogy lassuk mennyire megvetik azt a not aki hutlen meg a mai napig is kb megolnek raadasul szinten nok.

Forditva irna ki egy pasi fele ilyen aggressziv kommentek lennenek.

Plusz noknel az is gyakori, hogy azzal ervelnek hogy az o kapcsolatuk tiszta ok orok huseget fogadtak eletuk szerelmenek aki szinten huseges. Azert remelem tudjatok, hogy a pasik nem ilyen romantikusak sokszor ha van lehetoseg elnek vele es ok errol nem irnak ki kerdest, hogy mondjam el vagy ne mondjam el. Nekik ez full alap, hogy van lehetőség megteszik aztan mennek haza a felesghez aki kiszolgálja oket.

Mindenki volt fiatal lany tudja milyen az amikor a hazas ferfiak 90%a azonnal vinne. Sot a pasi baratai ha ott lennenek soha nem kopnenek, noknel forditva ajaj mar aznap menne bekopni a baratnojet a pasinak es ha jol nez ki a pasi akkor meg meg is vigasztalna a barino :D

De meg mindig ha a no tesz ilyet ajaj elve nyuzzuk meg es Pirike fogja vinni a kest :D

2022. nov. 16. 08:50
 52/56 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon megválogattam a partnereimet..."

Igen, ez a sztripperes csávónál egyértelműen bebizonyosodik.

Kicsit sportosabb, izmosabb, és már be is veszed neki tövig.

Csóringer leendő férjed meg közben rád gondol, szerelmes beléd, össze akarja kötni veled az életét.

Totálisan dehumanizáló kommentek???

Az mennyire dehumanizáló, hogy míg a férfi, akit szeretsz, otthon vár téged, addig te más f.szán pattogsz?

Remélem valamelyik lelkiismeretesebb barátnőd az esküvőn mondja el neki, megérdemelnéd, hogy azon a napon hagyjon ott a p.csába

2022. dec. 17. 12:41
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, sokkal rosszabb a lelki megcsalás.

Ezzel arra célzol, hogy semmi rosszat nem tettél? Esetleg az sem lenne gond, ha a leendő férjed fizetne valami prostit magának az esküvő előtt? Ott sincsenek érzelmek...

Ha iszik 2 felest, mondhatja hogy spicces volt.

2022. dec. 17. 12:48
 54/56 anonim ***** válasza:
100%
Na lett esküvő??
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

"nagyon megválogattam mimdig a partnereimet"

Aztán leszopta az első pucér pasit akit meglátott.

56/56 anonim ***** válasza:
100%
Engem is erdekel!
2022. dec. 17. 12:59
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!