Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybúcsús megcsalást hogyan tehetném jóvá?
Figyelt kérdés
Múlt szombaton volt a lánybúcsúm egy barátnőm lakasán, ahova a barátnőim meghívtak a sztriptíztáncos pasit. Nagyon erős volt köztünk a kémia, végül elmentünk az egyik szobába. Eszméletlen volt vele az előjáték, a szex, életemben először volt multiorgazmusom. Több menetet is együtt voltunk. Barátnőim tudják, megkértem őket,hogy ez maradjon a mi titkunk. Lelkileg azóta nagyon mardos a bűntudat, egyfolytában arra gondolok,hogy valahogyan el kellene mondani a páromnak mégis ezt, mert felemészt az egész, nem érdemli meg azt, amit tettem vele. Nem szeretném, hogy rámenjen a kapcsolatunk arra, hogy spiccesen volt egy rossz döntésem.
Azt is mondd el a parodnak, hogy milyen belevaloan fekudtel más alá, miközben ő épp készül veled összekötni az életet. Szerintem itt te vagy az utolsó, akinek bármi rossz szava lehetne másra…
2022. nov. 14. 15:49
32/56 anonim válasza:
Jaja sokkal gázabbak a téged ekéző kommentek. Írj ki róla egy szavazást, hogy melyik a gázabb. Az is látszik egyértelműen, hogy mennyire megválogatod, hogy kivel fekszel le. Azért, mert a nemek fel vannak cserélve még lefeküdtél gyakorlatilag egy kurvával aki pénzért b*szik egy héttel az esküvőd előtt. Micsoda válogatási elvek. Nagyon gáz vagy anyukám.
2022. nov. 14. 17:11
33/56 anonim válasza:
Tudod pont az olyan nők miatt él az emberek fejében az a sztereotípia, hogy minden nő k*rva. Próbálsz itt védekezni, még bedobtad, hogy multiorgazmusod volt, mintha bármin is változtatna. Tényleg drukkolok, hogy kiderüljön, de annak is, hogy a többi barátnőd faszija is elgondolkozzon, hogy mi történhetett azon a lánybúcsún.
2022. nov. 14. 17:14
34/56 anonim válasza:
Mondhatod, hogy dehumanizáló, tiszteletlen, stb a válaszadók többsége, de egyrészt te tettél fel kérdést. Másrészt, mindenekelőtt azon gondolkozz el, hogy te mit tettél és hogy az mennyire volt dehumanizáló, tiszteletlen a párodra nézve.
Lehet itt védekezni, de az a helyzet, hogy amut tettél ez nagyon finoman szólva gyomorforgató, ezért az össznépi felháborodás.
2022. nov. 14. 17:29
35/56 anonim válasza:
Az élet arról szól, hogy jól érezd magad, aznap este jól érezted magad, most nem. Tegyél ellenére!
2022. nov. 14. 17:32
36/56 anonim válasza:
Én nem bántom a kérdezőt, lesz neki még rosszabb is… Ha az én párom lennél, repülnél. Az a minimum, hogy elmondod neki mi történt. Aztán eldönti A PÁROD , hogy mi legyen. Mert innentől kezdve, nem rajtad múlik. Te lefeküdtél mással, azaz a kapcsolatodat azon a ponton eldobtad. Innentől kezdve a szádat befoghatod, és nagyon meg kellene bánnod a dolgokat, hogy egy normális férfi egyáltalán rád tudjon nézni. Nem tudom a párod milyen habitusú, de azt kötve hiszem, hogy örülni fog. Ha nem most mondod el, akkor kiderül később. Akkor mi lesz a mentséged? Nem csak megcsaltad de még át is verted, raboltad az idejét, stb. Most még talán jobban kijöhetsz ebből ha elég nagy papucs a párod.
2022. nov. 14. 17:36
37/56 anonim válasza:
Szegény násznép...
2022. nov. 14. 18:11
38/56 anonim válasza:
Az, hogy bszol egy random ismeretlen faszival kis idő múlva, nem éppen arra utal, hogy magasan van nálad a léc.
Ez a spicessen volt egy rossz döntésed meg annyira gyenge kifogás. Ez babám inkább arra utal, hogy a véredben van a félrebszás.
Őszintén kívánom, hogy időben kiderüljön ki is vagy te valójában.
Ezt a mű lelkizést meg hagyd a pcsába, nem illik a jellemedhez. Ilyen vagy, ilyen is maradsz anyukám. Majd idővel mindenki rájön erre, akivel aktuálisan előadod a nagy párkapcsolati illúziót. Jó sértődést. De a rbi mindig rbi marad. Halálig.
2022. nov. 14. 19:46
39/56 anonim válasza:
Mond el, mert valamelyik barátnő el fogja mondani. 10000%
2022. nov. 14. 20:51
40/56 anonim válasza:
Ha ilyen butaságot csinálsz, legalább tanu ne legyen. Itt van vagy 5-10. Szerintem párodnak már rég megsugták. Barátnőkre lehet számítani!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!