Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lánybúcsús megcsalást hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánybúcsús megcsalást hogyan tehetném jóvá?

Figyelt kérdés
Múlt szombaton volt a lánybúcsúm egy barátnőm lakasán, ahova a barátnőim meghívtak a sztriptíztáncos pasit. Nagyon erős volt köztünk a kémia, végül elmentünk az egyik szobába. Eszméletlen volt vele az előjáték, a szex, életemben először volt multiorgazmusom. Több menetet is együtt voltunk. Barátnőim tudják, megkértem őket,hogy ez maradjon a mi titkunk. Lelkileg azóta nagyon mardos a bűntudat, egyfolytában arra gondolok,hogy valahogyan el kellene mondani a páromnak mégis ezt, mert felemészt az egész, nem érdemli meg azt, amit tettem vele. Nem szeretném, hogy rámenjen a kapcsolatunk arra, hogy spiccesen volt egy rossz döntésem.

#leánybúcsú #megcsalás #sztiptíztáncos
2022. nov. 14. 13:38
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%
Joga van tudni. Nagyon cukcsi ez a ne törd össze a szívét, de a párjának joga van tudni, kit vesz el.
2022. nov. 14. 14:40
 22/56 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ha iszol a lakodalomban, akkor más fszaba ülsz vele ott is ?
2022. nov. 14. 14:47
 23/56 anonim ***** válasza:
100%
Nahm ez sem lesz sirigtartó házzaság 🥳🥳
2022. nov. 14. 14:48
 24/56 anonim ***** válasza:
100%

És ezt érdemli az, aki már 4,5 évet kihúzott melletted és még hajlandó lenne elvenni is? Gyere össze a stripperrel, mindenki jól jár. Csak utána nyeld le, hogy minden héten másba nőben jár.

Remélem beköp valamelyik barátnő, megérdemelnéd. Már ha nem provokatív kamu kérdés...

2022. nov. 14. 14:50
 25/56 anonim ***** válasza:
77%

😡 M 😡 I 😡 É 😡 R 😡 T ???????????

Az ilyen nőket miert veszik el???????!!!!! És nekem miért nem sikerül?????????

2022. nov. 14. 15:02
 26/56 anonim ***** válasza:
39%

27.

Mert csinos, alacsonyra teszi a lécet a pasinál, és a gumit is lenyeli.

Szívesen, örülök, ha segítettem!

2022. nov. 14. 15:17
 27/56 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező!

Komolyan ennyi?

Amit a 28as ír?

2022. nov. 14. 15:26
 28/56 anonim ***** válasza:
38%

29.

100-ból 70 férfi egyszerű működésű.

Üres puttony és teli has. + ne kérdezősködj!

Ennyi.

2022. nov. 14. 15:30
 29/56 A kérdező kommentje:
Egyes emberek totálisan dehumanizáló kommentje sokkal gázabb, mint az, hogy megcsaltam a párom. Nem teszem alacsonyra a lécet, nagyon megválogattam mimdig a partnereimet. A szex kölcsönös örömszerzés, ami nem lenne meg, ha nem lennék belevaló, csak feküdnék az ágyban.
2022. nov. 14. 15:43
 30/56 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki mielőtt elvesz. Joga van eldönteni megbocsát e, de ne tedd tönkre az életét azzal hogy így hagyod hogy elvegyen.
2022. nov. 14. 15:46
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!