Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lánybúcsús megcsalást hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánybúcsús megcsalást hogyan tehetném jóvá?

Figyelt kérdés
Múlt szombaton volt a lánybúcsúm egy barátnőm lakasán, ahova a barátnőim meghívtak a sztriptíztáncos pasit. Nagyon erős volt köztünk a kémia, végül elmentünk az egyik szobába. Eszméletlen volt vele az előjáték, a szex, életemben először volt multiorgazmusom. Több menetet is együtt voltunk. Barátnőim tudják, megkértem őket,hogy ez maradjon a mi titkunk. Lelkileg azóta nagyon mardos a bűntudat, egyfolytában arra gondolok,hogy valahogyan el kellene mondani a páromnak mégis ezt, mert felemészt az egész, nem érdemli meg azt, amit tettem vele. Nem szeretném, hogy rámenjen a kapcsolatunk arra, hogy spiccesen volt egy rossz döntésem.

#leánybúcsú #megcsalás #sztiptíztáncos
2022. nov. 14. 13:38
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
89%
A jó isten mentsen meg az ilyenektől.
2022. nov. 14. 13:39
 2/56 anonim ***** válasza:
92%
Bevallod, hogy mit tettél, és önként véget vetsz ennek a kapcsolatnak. Ahol ennyire nem bírsz magaddal, ott az már rég nem kapcsolat.
2022. nov. 14. 13:40
 3/56 anonim ***** válasza:
86%

Ezen gondolkodj el!

Más meg szenved, mert nem veszik el!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

2022. nov. 14. 13:43
 4/56 A kérdező kommentje:
Nem zsaroltam ki, hogy vegyen el, közösen megegyeztünk abban, hogy 4,5 év után szeretnénk összeházasodni.
2022. nov. 14. 13:44
 5/56 anonim ***** válasza:
80%
k*rva
2022. nov. 14. 13:54
 6/56 anonim ***** válasza:
90%
Ne menj hozzá semmiképpen! Ennek lényegében vége ezáltal.
2022. nov. 14. 13:55
 7/56 anonim ***** válasza:
15%
Vidd el a pasidat swingerklubba
2022. nov. 14. 13:56
 8/56 anonim ***** válasza:
93%
A megcsalás bevallása sosem a másikról szól hanem a megcsalóról aki nem bír a lelkiismeretével. Azért akarod elmondani, hogy neked könnyebb legyen, nem azért, mert a párod nem érdemli ezt. Azt sem érdemelte, hogy félrekú*jál gondolom. Istenem és még ez a duma a kémiáról....ez sem több szerecsen mosdatásnál. Ennyi eszed van, hogy fel sem méred, hogy ennek a csávónak kb ez a dolga. Olyan ez mint a kocsmában a pultos csaj, persze hogy mosolyog hisz jattot remél. Azt hiszem kimeríted az ösztönlény fogalmát.
2022. nov. 14. 13:59
 9/56 anonim ***** válasza:
90%

Nem is értem, te sem hiszed el, hogy az alkohol miatt tetted.

Egyrészt, ha szereted a párod, nem csalod meg.

Másrészt, ha már megcsaltad, legalább legyen benned annyi, hogy elhagyod.

Harmadreszt meg biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az első alkalom…

2022. nov. 14. 14:00
 10/56 anonim ***** válasza:
79%

Ha csicska megbocsáto pasid van, sírd el neki nyugodtan ugyis megbocsát és elvesz és már enyhítettél is a kis lelkeden.

Ha viszont olyan, aki meg is ölne, inkább szó nélkul pakolj el egy másik városba.

2022. nov. 14. 14:00
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!