Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybúcsús megcsalást hogyan tehetném jóvá?
Figyelt kérdés
Múlt szombaton volt a lánybúcsúm egy barátnőm lakasán, ahova a barátnőim meghívtak a sztriptíztáncos pasit. Nagyon erős volt köztünk a kémia, végül elmentünk az egyik szobába. Eszméletlen volt vele az előjáték, a szex, életemben először volt multiorgazmusom. Több menetet is együtt voltunk. Barátnőim tudják, megkértem őket,hogy ez maradjon a mi titkunk. Lelkileg azóta nagyon mardos a bűntudat, egyfolytában arra gondolok,hogy valahogyan el kellene mondani a páromnak mégis ezt, mert felemészt az egész, nem érdemli meg azt, amit tettem vele. Nem szeretném, hogy rámenjen a kapcsolatunk arra, hogy spiccesen volt egy rossz döntésem.2022. nov. 14. 13:38
11/56 anonim válasza:
Komolyan vannak ilyen alja emberek?!
12/56 anonim válasza:
Mondd csak el neki, hadd találjon egy normális nőt aki tiszteli és becsüli. Te nem csgy feleségnek való.
13/56 anonim válasza:
Mekkora skalp ez a táncosnak:D
14/56 anonim válasza:
Mondd el, lehet így is elvesz.
Viszont jelezd, hogy az a multiorgazmus hiánya, továbbra is lóg a levegőben!
15/56 anonim válasza:
Amikor azt mondom, hogy a ribamc baratnőim mentek férjhez először, akkor meg néznek rám hulyen, hogy ez nincs igy! Nem a f*szt nem! Nem erdemled meg, hogy elvegyenek!!!! Nem erdemled meg az életet sem! Más nő meg belepusztul abba, hogy nem veszik el! Leköpnivaló, aljas féreg vagy
16/56 A kérdező kommentje:
Nem, nem csaltam meg ezt az esetet leszámítva soha. Próbálom magam beleképzelni a helyébe, hogy nekem fordítva hogy esne. Az sokkal rosszabb lenne, ha valaki érzelmileg csalna meg, mintha csak testileg. Nálam csak az utóbbi volt. Beszélgessek vele erről, hogy neki melyik esne rosszabbul? Kedveskedek neki azóta folyamatosan, amiben csak tudok: vettem a kedvenc borából, sütöttem neki a kedvenc sütijét, kivasaltam helyette az ingjeit, megmasszírozom egy fárasztó munkanap után. Most szombaton lesz a lakodalmunk.
2022. nov. 14. 14:23
17/56 anonim válasza:
Jaja spiccesen. Ha ez így menne minden buli orgiával végződne. Egyszerűen ilyen vagy, nem bírsz a lyukaddal.
18/56 anonim válasza:
Hááát, rughattál volna bele kisebbet is.
19/56 anonim válasza:
Büdös k*rva! Ha szereted ezt a férfit, ne b*szd el az életét, és a sajátodét sem. Ne mond el neki! Senkinek nem lesz jobb tőle!
20/56 anonim válasza:
Nekem eddig azt mondták, hogy a nők nem tudnak érzelem nélkül szexelni...Az nekünk állat férfiaknak megy csak :D. Jó kis lakodalom lesz. Az ara összes barátnője a csóró vőlegény háta mögött súg majd össze a menyecske meg előadja a szerelmest. Az egész házasság egy ótvar nagy hazugságra épül. Majd valamelyik szintén ösztönlény barátnőnek full piásan eljár a szája. Remélem a lagzi alatt buksz le te gyászkeret.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!