Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van meglepődve, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van meglepődve, hogy a kollégák elítélik?

Figyelt kérdés
Van egy fiatal kolléganő, sosem kedveltem. Semmi tiszteletet nem tanusít felém, pedig én 30 éve dolgozok egy adott helyen. Illetve ha tanúsít is, az nem őszinte, csak megjátsza. Na mindegy. Szóval pár éve ez a kislány majdnem összejött egy házas férfival. Végül nem lépett félre vele a férfi, csak messengeren volt kép küldés. Azóta a férfi kolléga elment már innen, a lány maradt. Ez 5 éve volt, most viszont kiderült a dolog. És igen, én szóvá tettem a dolgot. Hogy mit képzel, hogy majdnem tönkretesz egy kapcsolatot. Szépen megkért, hogy hagyjam a témával mert már rég volt, megbánta, és nem is történt köztük semmi. Miért zavarja, hogy erről beszélgetünk a kollégákkal? Kijelentette, hogy ő nem fog velem ezért együtt dolgozni. A munkájával nincs nagy baj amúgy, azt nem mondhatom, de ki ő, hogy majdnem tönkretesz egy kapcsolatot? Most meg nyivákol, hogy leszámol meg fogyott vagy 10 kilot. Nahát nem ilyenkor kellene már nyígni.. .
2022. nov. 7. 09:59
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pasit kellene elítélni? Neki volt felesége, ő hazudott!
2022. nov. 9. 17:20
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
Idióta vagy kérdező!Vénlány vagy esetleg aki már nem kap kárt?
2022. nov. 9. 18:02
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Te egy igazi sunyi, vén *eci lehetsz, kérdező. 😘
2023. okt. 1. 11:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!