Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem keres sosem skype-on, miért van meglepődve, hogy töröltem?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömről van szó, egy darabig próbáltam vele kommunikálni ismerkedési céllal, ilyenkkor mindig nagyon beszédessé vált, mély beszélgetések alakultak ki, de magától SOHA nem írt rám. Egy idő után kínosnak éreztem, hogy folyton én vagyok az, aki ráírkál, így abbamaradt a kommunikáció. Fél év inaktivitás után letöröltem. Erre a következő találkozáskor szemrehányásokat tett, hogy ez neki mennyire rosszul esett, pedig én azt hittem, észre sem veszi az egészet, mert szerintem tgermészetes, hogy akivel nem beszélgetünk rendszeresen, azt egy idő után eltávolítjuk a listánkról. Amúgy nekem akkor hiányzott. Szerettem volna gyakrabban beszélgetni vele, de akaszkodásnak éltem meg, hogy mindig én kezdeményezek. Mikor ez az egész szóban kibukott, akkor mondott mást is. Eléggé szét volt esve, spicces volt, és ilyenekkel is jött, hogy "pedig annyiszor visszaolvasta a beszélgetéseket, hogy tudta már fejből az egészet". Most nemrég megint találkoztam vele, most is az volt a baja, hogy "miért nem beszélünk gyakrabban". Mi baja van?2018. júl. 31. 21:32
1/4 anonim válasza:
Szimplán idióta. Ne törődj vele.
2/4 anonim válasza:
Szimplán csak hülye nem értékelte hogy te keresed irsz neki stb totál természetesnek vette az egészet hogy majd te keresed. Későn esett le neki mit veszített a te személyedben.
3/4 anonim válasza:
Írd meg neki ugyanezeket, hogy mit éreztél hogy mindig te keresed, és egyoldalúnak tűnt számodra ez az érdeklődés.
4/4 anonim válasza:
Nincs annyi agya, hogy felérje ésszel.
Amúgy meg, ha fontos lettél volna neki, már akkor megtett volna mindent, hogy kommunikáljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!