Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvettem társkeresőröl egy lányt facebookra, beszéltünk, de mindig én irtam rá, aztán nem válaszolt, le töröltem ismerőseim közül, többi lennt?
miután letöröltem másnap rámirt szia hogy vagy,mondom eddig nem kérdezte,mondom láttad hogy irtam?mondja igen de aludt,
mondom nem muszáj irjál,ahogy érzed,erre ő:oké szia.Kinek volt igaza?
Komolyan, az meg se fordult a fejedben, hogy neki is van saját élete és nem a gép előtt lóg állandóan?
Egyébként én is olyan vagyok, hogy kapcsolat elején jobban szeretem, ha a srác ír rám először, egy idő után persze fordul a kocka.
A csaj biztos rájött, hogy nagyon gyerekes vagy, így nem akart több időt szakítani rád.
A modern kreténség szimbólumai lehettek:DDD
Írtok fatságokat egymásnak, egy találkozó megvalósítása helyett...gyerekek...
Gyerekek vagytok ti még egy kapcsolathoz,életem.
Jó tanács:elmondom vagy leírom a csajnak,hogy figyelj már,jól esne,ha te is keresnél engem.Erre ő lép valamit,ha fontos vagy neki.Tudod,egyenes kommunikáció,felnőtt emberek módjára! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!