Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlagos vagy nem olyan csinos nő társkeresőről összejön egy teljesen átlagos pasival akkor számoljon azzal hogy jó eséllyel megalkuvás van a háttérben?
Nem biztos.
Nem tudom, hallottál-e már szerelemről. Én most őszintén nem vágom, hogy az előző két szerelmemen mit ettem akkoriban, de amíg szerettem őket, addig ők voltak a leghelyesebb férfiak a szememben. Szó sem volt megalkuvásról.
Ja, és számít a külső nyilván, de nem annyira, mit ahogy te gondolod. Nyilván senki sem jönne össze igénytelen emberrel (kivéve aki ő maga is az.) A külsőn kívül azonban sok más dolog is számít egy kapcsolatban.
Az a baj, hogy itt gyakorikérdéseken sokan a kirakatba, meg a haverok/rokonok szeme elé választanának párt, amúgy fogalmuk sincs arról, milyen egy kapcsolat. :)
21/L
Átlagos pasinak megalkuvás az átlagos lány? Szép :D
Egyébként meg nem megalkuvás
De ha most hirtelen azt mondnák, hogy nesze itt egy BMW vagy Lexus, tied lehet a Suzukiért cserébe árkülönbözet nélkül... Megtartanád-e a Suzukit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!