Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlagos pocakos férfiban semmi küzdő szellem, semmi udvarlási ösztön nincs a nők iránt de azért szeretne barátnőt csak feminin személyiségű emiatt nincs ezekre igénye akkori nagy eséllyel örök magány vár rá?
Figyelt kérdés
2017. aug. 5. 12:59
2/11 anonim válasza:
Pocakos, atlagos pasi, aki elegge feminim, nem akar es nincs igenye(?) egy nore de ugyan azert szeretne(?????).
What?
Nem, nincs meg irni sem tudsz.
3/11 A kérdező kommentje:
2. Van igényem nőre csak udvarlási küzdő szellem hiányzik belőlem.
2017. aug. 5. 13:06
4/11 anonim válasza:
Neked nem barátnő kell,csak egy barát,szerintem.Annak nem kell udvarolni.
5/11 anonim válasza:
Igen valószínű az vár rá.
Vagy talál egy nagyon kétségbeesett nőt, akinek már bárki jó, csak legyen valaki. De erre kevesebb szerintem az esély.
7/11 anonim válasza:
Ha lenne olyan pasi ismerősöm, aki feminin, és soha nem próbálkozik egy nőnél se, azt gondolnám, hogy meleg. Most ezt minden rosszindulat nélkül írom. Tök jó haverok lehetnénk ettől még, meg bírnám, ha jó fej, de mint pasi... lemondanék róla, biztos lennék benne hogy nem érdeklem.
8/11 anonim válasza:
ennél még a kecske is talál jobbat
9/11 anonim válasza:
Én nem vagyok az a típus aki mindenkinek azt javasolja hogy gyúrja ki magát, de szerintem az a pocak eltüntethető, és egy kis sport teljesítmény (úszás, biciklizés stb) növelné az önbizalmát és talán társat is találna egy túra csoportban vagy sportkörben. Akivel hobbi közben ismerkedik meg és nem kell küzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!