Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan pasikról aki fel adta a pár keresést? Netes pár kereső oldalakról is le töröltem magam. Nagyon gáz ha valaki fel adja?
Szerintem nagyobb gáz, hogy nem képes egybeírni az igét az igekötővel, ha az előtte áll.
(a párkereső is egy szó egyébként)
Üdv a klubban sorstárs. Én kb 4 éve adtam fel a társkeresést. Az előtt 15 évig próbálkoztam a nőknél, szinte mindenféle módon amit el tudsz képzelni. Nyilván persze nem hülyeségekre kell gondolni.
Az eredmény pontosan nulla kapcsolat bármiféle nőnemű lénnyel. Mindezt a csodálatos külsőmnek köszönhetem, nagyon ocsmány vagyok és alacsony. Aki ilyen mint én, azt a nők nagyon kivételes esetben megtartják mint kihasználandó "barát" de ez a legtöbb amit adnak. Mondjuk megértem, én sem járnék magammal az az igazság.
7#
Köszönöm, de én így is megvagyok a bőrömben, nem adtam fel a párkeresést és nem sírok egész nap.
Pillanatnyilag nincs senkim, majd lesz. :)
Szánalmas, hogy itt irigykedtek mindenkire akik nem nyavalyognak egész nap hozzátok hasonlóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!