Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a velem egykorú, érzelmeken alapuló kapcsolatot kereső hölgy már "foglalt"? 32F

Figyelt kérdés

Egy hatalmas csalódáson vagyok túl. Leírhatatlan fájdalmakkal küszködök, de segítségre sajnos nem számíthatok. Úgy vágyok egy komoly hölgyre / lányra, akivel jóban rosszban együtt lehetnék, akivel kiegészítjük egymást.

Olyan nehéz manapság olyan koromhoz illő lányt találni, aki hasonlóképpen gondolkodik és szabad. Miért? :(

2016. febr. 9. 21:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
18%

Mert nyomorék vagy.

Szerintem tegyél még ki vagy két sírós szmájlit, nem csodálom hogy szarba se néznek a nők.

2016. febr. 9. 21:56
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Miért kell,hogy a hölgy veled egykorú legyen?
2016. febr. 9. 22:08
 3/19 anonim ***** válasza:
35%

A 30as nőknek férfi kell, nem pedig picsogina, aki éppen leírhatatlan fájdalmakkal küzd...

heverd ki a fájdalmaidat és állj a talpadra.. járj el olyan helyekre szórakozni, ahová járnak kordbeliek...

vagy add le a szintet és keress fiatalabb éretlenebb lányokat, akiknek jó a picsogás.

2016. febr. 9. 22:17
 4/19 anonim ***** válasza:
96%

"Leírhatatlan fájdalmakkal küszködök" - akkor először dolgozd fel a fájdalmad, UTÁNA kezdj el kapcsolatban gondolkodni. Ha egyedül is megtanulsz boldog lenni, fogsz tudni olyan társat találni, akivel kiegészítitek egymást.

Egy lelki roncs nyilván nem vonzó senkinek!

2016. febr. 9. 22:18
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem tetted túl magad a csalódásodon, addig sem magaddal, sem az esetleges partnereddel szemben nem fair új kapcsolatba kezdeni, úgyis elejétől fogva halálra lenne ítélve.

A korodbeli nők nagy része már foglalt. Ahhoz meg, hogy olyat találj, aki épp szabad (és már szintén túl van az előzőn), igazán jó időzítés kell. Aki meg szabad és nyitott is, az meg már lehet, nem jár "ismerkedős" helyekre.

2016. febr. 9. 22:47
 6/19 A kérdező kommentje:

Első "válaszadó"

Köszönöm a hozzászólásodat. Úgy gondolom, hogy egy smiley nem indok arra, hogy valaki így nyilvánuljon meg egy ismeretlenről, mint te. De elfogadom, ez a te reakciód, ami téged minősít. Én más nézetet képviselek mint te, biztos több olyan lány van, aki a magadfajta arrogáns és vehemens stílust kedveli. Ha ez lenne az ára annak, hogy egy "normális" lányt találjak, inkább maradok egymagam. Szép estét.

2016. febr. 9. 23:06
 7/19 A kérdező kommentje:

Második válaszadó:

Talán a kérdésben helytelenül fogalmaztam. Nem feltétlen velem egy korú, inkább azt mondanám, hogy korban hozzám illő. Nem zárkóznék el kisebb nagyobb korkülönbségtől sem, bár nem igazán tudom elképzelni, hogy egy húszas éveinek elején járó lány komolyan elkötelezné magát. Persze nincs kizárva, ezért igazad van. :)

2016. febr. 9. 23:11
 8/19 A kérdező kommentje:

Harmadik válaszadó:

Most éppen ilyen időszakban vagyok. Szerintem mindenkinek vannak nehezebb szakaszok az életében, csak nem egyformán éljük meg őket. Köszi a választ!

2016. febr. 9. 23:14
 9/19 A kérdező kommentje:
A negyedik és az ötödik válaszadónak köszönöm a hasznos tanácsokat. Próbálkozok megvalósítani. Szép estét nektek!
2016. febr. 9. 23:16
 10/19 anonim ***** válasza:

Gondolom átvertek, megcsaltak, idővel jobb lesz ne félj.

Próbálj emberek közé menni, valami hobbit elkezdeni amit közösen lehet csinálni. Minél kevesebbet vagy egyedül a gondolataiddal annál jobb.

Majd jön az új kapcsolat is pomt mikor nem is számít rá az ember.

Egyébként meg nem könnyű rendes nőt találni. Neten például szinte lehetetlen.

2016. febr. 10. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!