Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a velem egykorú, érzelmeken alapuló kapcsolatot kereső hölgy már "foglalt"? 32F
Egy hatalmas csalódáson vagyok túl. Leírhatatlan fájdalmakkal küszködök, de segítségre sajnos nem számíthatok. Úgy vágyok egy komoly hölgyre / lányra, akivel jóban rosszban együtt lehetnék, akivel kiegészítjük egymást.
Olyan nehéz manapság olyan koromhoz illő lányt találni, aki hasonlóképpen gondolkodik és szabad. Miért? :(
Ezzel én is így voltam, nőként. Majdnem 10 év után váltunk el, én meg elkezdtem vágyni újra egy,társra. Csakhogy mindenki foglalt...
Egy darabig húztam a szám, de aztán kipróbáltam a netes társkeresést. Nagy előnye, hogy rengeteg emberrel megismerkedhetsz, akikkel amúgy sose futnál össze. Nem elsőre, de találtam társat.
A páromra is igaz, hogy hiába élt a közelben, nem találkoztunk volna másképp.
A nagy fájdalmat előbb heverd ki! Addig pótlékot keresel, és nem társat. Azt fogod keresni, aki az exedre hasonlít, őt helyettesíti. De ez így már rossz.
Már csak azért is, mert vele nem működik.
Másnak meg esélyt se adsz, mert nem hasonlít. Pedig lehet hogy pont olyan nőre lenne szükséged.
"Leírhatatlan fájdalmakkal küszködök"
Na amíg így, van nem kell kapcsolat neked. Síratófalat keres magadnak, nem társat.
És azért nincs, mert görcsösen ragaszkodsz valamihez.
A normálisabbaknak van párja, esetleg gyereke, férje is.
Ebben a korban több esélyed van olyat találni, aki most vált el, és van gyereke, mint olyat, aki még teljesen független.
Tudod, nem vagy már 22.
Egyre kisebb a választék: vagy az elváltak jutnak, vagy a "maradék", aki senkinek se kell.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Aki azt kérte, hogy meséljem el a történetem, annak üzenem: nem szeretnék itt beszélni róka. Tudod, a mai világban az emberek nem toleránsak egymással, abszolút semmibe veszik embertársaikat. Ha elmesélném, folyamatosan a kritikák jönnének, a megmondóemberek vérszemet kapnának és ez most nagyon nem hiányzik nekem. Ne haragudj.
Te is láthatod, hogy már a legelső válaszoló is majdhogynem elküldött melegebb éghajlatra, csak azért, mert éppen a mélyben vagyok lelkileg. Nem vagyunk egyformák, mindenki más és más. Van aki így éli meg mint én, van aki húz egy strigulát és továbblép.
Az utolsó válaszolónak pedig azt üzenem, hogy nagyon de nagyon nehéz megtalálni az őszinte szerelmet. Én úgy éreztem, hogy nekem sikerült, aztán egyik pillanatról a másikra rá kellett jönnöm, hogy mégsem. Engem nagyon bizalmatlanná tettek azok a nők, akikhez eddig érzelmi szálak fűztek. Ma már nem az őszinteség, az emberi jellem, nem az számít hogy mi van ott legbelül. Nem. Egészen más.
Most, az utolsó kapcsolatomnál is bizalmatlan voltam. De annyira azt láttam és éreztem hogy szeretve vagyok, hogy azt mondtam: most, utoljára félreteszek mindent, ennek a lánynak adom a szívem és az összes bizalmam. De ha csalódok, akkor nincs visszaút, akkor mindennek vége. Soha többé nem fogok tudni teljes mértékben megbízni senkiben sem. Ez az ember átvert, elvette azt, ami számomra a legfontosabb volt, a bizalmamat. Azt a keveset is, ami még volt.
Na, nem írok több őszinte sort, mert ez is le lesz szólva a végén. Én ilyen vagyok. Ennyi. Szép estét, édesanyádnak pedig sok sikert és kitartást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!