Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Foglalt nővel mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalt nővel mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kedvelem, érdeklődök iránta, ezt tudja is. Van barátja és én nem akarom tönkretenni a kapcsolatukat. Igazából nagy veszélyt nem is gyakorlok rájuk, pont azért, mert nem szeretném szétszakítani őket. Szemét dolog lenne. De ugye mégis csak érdekel. Feltételezem, hogy nem lesznek együtt örökre, mert ugye bomlanak és épülnek kapcsolatok. Szóval várnék. Csak nem tudom, hogy addig hogyan viszonyuljak a lányhoz. Hanyagoljam és, ha külön mennek esetleg és eszébe jutok a lánynak akkor ad valami jelet vagy baráti, haveri kapcsolatot tartsak vele és majd én próbálkozzak? Csak, ha hanyagolom akkor nem biztos, hogy keresni fog majd, ha barátság felé elmegy a dolog akkor meg lehet, hogy azért nem fogok kelleni neki sosem. Ezt igazából nem csak az aktualitás miatt kérdezem, hanem úgy általánosságban is.
2016. febr. 4. 22:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Társkeresőn megismerkedtem egy lánnyal, de végül összejött egy sráccal akit az életből ismert, még mielőtt találkozhattunk volna. 3 évvel később ránéztem a facebook profiljára, és láttam hogy már nincsenek kapcsolatban, és nyitott volt egy találkozóra. Viszont nem vártam rá ez alatt a 3 év alatt, és ezt neked sem ajánlom. Csak nem égettem fel a hidat magam mögött. :)
2016. febr. 4. 22:26
 2/19 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, a saját érdekedben. Kellene neked olyan csaj, aki addig "cicáskodik", flörtöl, nem lép félre ugyan, de jelzi, hogy kapható, amíg a meglévő kapcsolata ellaposodik, és akkor színreléphetsz? Aztán mi lesz? Elkezdtek randizgatni, és figyelheted árgus szemmel minden "haverját", mert pontosan tudod, hogy egyikük lesz a ti közös életetek koporsószöge.. Hagyd az ilyen embert, ha kellesz neki, akkor majd megkeres ő.
2016. febr. 4. 22:29
 3/19 anonim ***** válasza:
Ha hanyagolod, tuti nem fog keresni soha. Próbálkozz most, hátha Téged választ. Ha nem, barátkozz vele igen, nem tudhatod mit hoz a jövő.
2016. febr. 4. 22:31
 4/19 anonim ***** válasza:

Szerintem is hagyd ezt az egészet! Attól, hogy neked ő tetszik, még korántsem biztos, hogy te is neki! Elég nagyképűen hangzik, hogy "...nem szeretném szétszakítani őket. Szemét dolog lenne."

Már nem azért, de miből gondolod, hogy egyáltalán széttudnád őket szedni? Érted...lehet többet képzelsz kicsit a dolgokba, mint amennyit kellene. Foglalt...keress mást.

2016. febr. 4. 22:35
 5/19 A kérdező kommentje:
Persze, lehet, hogy nem is menne, de ugye nem próbáltam és nem is akarom, de ettől még lehet rá esélyem, szóval nem nagyképűségből írtam. Lehet, hogy hagyni fogom a dolgot, ha lesz más komolyabb helyette, de addig nem olyan könnyű egy ilyet félretenni.
2016. febr. 4. 22:39
 6/19 anonim ***** válasza:
Akkor is tedd félre. Tiszteld meg a párkapcsolatát! Neked sem tetszene, ha te lennél párkapcsolatban, és mondjuk a barátnődre feni a valaki a fogát...jó, oké, hogy ők ezt nem tudják, de naaaaa, ne csináld...:)
2016. febr. 4. 22:49
 7/19 anonim ***** válasza:
#5 ez jó. Annak idején én is majdnem összejöttem Angelinával, de megsajnáltam szegény Bradet, ahogy nézett a nagy szomorú szemeivel. :) na de a lényeg, már fellőtték a pizsit, iràny aludni!
2016. febr. 4. 22:52
 8/19 A kérdező kommentje:
Szenvedjek instant vereséget? Milyen férfi az ilyen? Erényem lehet a vereség tűrése, de a szándékos feladás nem lehet az.
2016. febr. 4. 22:54
 9/19 anonim ***** válasza:
Csak az a nő foglalt, akin épp fekszenek :)
2016. febr. 4. 22:54
 10/19 anonim ***** válasza:
#8 A vereséghez csata is kell. Most kb. olyan mintha a Fidzsi szigetek hadat üzenne Oroszországnak. Putyin biztos megmosolyogná. :)
2016. febr. 4. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!