Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi dönti el nálatok, hogy az adott nővel csak szexet akartok vagy kapcsolatot is? (Ha egyébként kedvelitek. )
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel jól kijövünk, sokszor beszélünk, viccelődünk, stb. Többször is pedzette közös bulik után, hogy igazán alhatnék nála. Nem mentem bele, nálam a szex kapcsolatba tartozik, viszont azóta is ugyanolyan jóban vagyunk. Most összejött egy másik ismerősömmel, és eléggé bánt, hogy én csak arra kellettem volna neki, ő pedig "teljesen". Kicsit elszállt az önbecsülésem. A kor szerepet játszhat ebben (mert a pasi 10 évvel idősebb nálam, de a mostani barátnőjénél is 8-cal)?2016. jan. 27. 01:13
1/4 anonim válasza:
Attól függ. Lehet nem akar komoly kapcsolatot, ezért kellett neki a barátnőd. Akkor te se fogsz tudni össze jönni vele. Ha nem hívott randizni még, akkor tuti hogy csak leakar feküdni veled. Flörtölj vele, és ha áthív magához mond azt, hogy csak annál alszol, akivel komoly kapcsolatod van. Ha akar tényleg valamit elhív randizni. Kor nem számít, én is ezt csinálnám ha épp haza akarnék vinni valakit. 20 f
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez nagyrészt nem a nőkön múlik. Vannak olyan férfiak akik minden szebb nőtől kizárólag csak ezt akarják, aztán esetleg ha látnak bennük még valamit akkor idővel talán mást is. De erre nem érdemes alapozni.
Amit nőként tehetsz: ha zavar hogy megdugnak párszor aztán eldobnak, akkor ne add könnyen magad.
3/4 anonim válasza:
A nőtől függ. Nyilván nem ütöd meg a szintet, de így ránézésre ruhában kinézel valahogy. Ezért csak megdugott volna. Bár, ha levetkőztet és nem tetszel neki, akkor még meg sem dugott volna.
4/4 anonim válasza:
A neveltetésem, nálam nincs olyan, hogy csak szex... Arra ott a bal kezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!